Ai carte, ai parte de UNTOLD și NEVERSEA

CINE IA 10 LA BAC INTRĂ GRATUIT LA UNTOLD, IAR CINE S-A ÎNSCRIS LA EXAMENUL MATURITĂȚII PRIMEȘTE PREȚ SPECIAL LA ABONAMENTELE UNTOLD ȘI NEVERSEA!

Campania “Bac de 10” continuă și în acest an! Prin această campanie, aflată deja a la cincea ediție, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA își propun să susțină performanța în educație și să-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD.

Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA , după cum urmează:

La festivalul NEVERSEA la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe

La festivalul UNTOLD la prețul de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe

„Campania se află deja la a cincea ediție și suntem foarte încrezători în generația tânără a României. Susținem performanța în educație și ne bucurăm enorm că această campanie are ecouri foarte mari  în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România.”

EDY CHEREJI, director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA

Această campanie este susținută de Kaufland România.

Kaufland România se alătură pentru al treilea an consecutiv campaniei „Bac de 10” pentru a sprijini educația elevilor din România, împreună cu partenerii de la UNTOLD și NEVERSEA. Examenul de bacalaureat este un moment important în viața oricărui licean și le urăm tuturor absolvenților să fie încrezători în forțele proprii, indiferent de nota de la examen.”

Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland România

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut, 104 absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2018, UNTOLD și NEVERSEA. Alți peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bucătarul navei Mărășești a murit înecat

Wed Jun 12 , 2019
Bucătarul navei Mărășești a murit înecat, miercuri după-amiază. Tragisia s-a întâmplat pe digul de sud din Năvodari. „Prin apel la 112 am fost solicitaţi să intervenim la o persoană posibil înecată Intervin colegii din cadrul Staţiei Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor, persoanei i se aplica protocolul […]