Aici puteți vedea harta interactivă a parcărilor din Constanța

Primăria Constanța a elaborat o hartă interactivă în care vor putea fi vizionate distinct toate parcările. Așa veți ști mai bine cum sunt împărțite zonele de parcare în oraș.

Conform hărții, zonele 0 și 1 de parcare au fost marcate cu portocaliu, respectiv cu albastru, astfel:

  • Zona 0 cuprinde 17 spații de parcare în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia (între 1 mai și 15 septembrie), desfășurați pe 20.025 m;
  • Zona 1 cuprinde 28 spații de parcare în municipiul Constanța, desfășurați pe 5.780 m.

În total, parcările din zonele 0 și 1 sunt amenajate pe 25.805 m, care reprezintă 5% din arterele municipiului Constanța – 511 km, restul fiind cuprinse în zona 2, aferentă parcărilor rezidențiale.

Amintim că abonamentul de 199 lei aferent zonei 2 permite constănțenilor parcarea, fără loc rezervat și fără plata vreunei taxe atât la domiciliu (dacă acesta este situat în zona 2 și nu dețineți abonament rezidențial anual), cât și în orice altă parcare publică nerezervată din zona 2. Zona 2 acoperă aproximativ 95% din parcările publice din municipiu.

Harta spațiilor de parcare pentru zonele 0 și 1 poate fi accesată accesând următorul link: https://cutt.ly/BW7p5Ys.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Investiții de toamnă la CMSN, după un an cu venituri record VIDEO

Wed Sep 15 , 2021
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța derulează o serie de investiții specifice în această toamnă. Acesta a precizat că CMSN a avut, în acest an, până acum, circa 450.000 de vizitatori, care au adus venituri record. A fost un an bun. Detalii ne oferă directorul CMSN, Adrian Bîlbă. […]