AIMK a organizat Reuniunea Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (AIMK) Constanța a organizat, în perioada 02.09.2019 – 06.09.2019, în colaborare cu Asociația Aeroporturilor din România Reuniunea Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor – Ediția a XII-a.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme referitoare la:

  • amenințări curente și imaginea riscului la nivel global;
  • abordări comune ale cerințelor de securitate comunitare;
  • securitate cibernetică;
  • activități curente desfășurate la nivelul Autorității Aeronautice Civile Române.

La întâlnire au participat reprezentanți ai AACR, responsabili de securitate din cadrul aeroporturilor, reprezentanți Romatsa precum și alți specialiști în securitate aeronautică.  Ședințele au fost conduse de. Remus Mureșan – Auditor de Securitate a Aviației Civile AACR, și Bogdan – Ionuț Artagea – Director General S.N. A.I.M.K.C. S.A.

„Discuțiile purtate vor contribui la identificarea celor mai bune practici la nivel național privind implementarea cerințelor de securitate și la familiarizarea cu cerințele de securitate comunitare din perspectiva modului de implementare și monitorizare la nivelul aeroporturilor din România.”, a precizat directorul general al AIMK, Bogdan Artagea.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bunuri contrafăcute în valoare de 1.165.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Fri Sep 6 , 2019
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, pe numele unui cetățean român, în urma descoperirii împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din China, a unor bunuri în valoare de peste 1.165.000 lei.           […]