AIMK: „Vă urăm să începeți un An Nou cu planuri de vacanță în Antalya”

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu vă urează să un Crăciun fericit și să începeți un An Nou cu planuri de vacanță în Antalya!

Puteți zbura de pe aeroportul din Kogălniceanu, începând cu 14 iunie 2020.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oil Terminal vă urează Sărbători Fericite”

mie dec. 25 , 2019
Compania Oil Terminal, prin directorul general, Sorin Viorel Ciutureanu, vă urează Crăciun Fericit și un An Nou plin de sănătate, belșug și împliniri! Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise […]

V-ar putea interesa și: