AirConnect, care va oferi patru zboruri interne spre Constanța, va zbura și spre Croația, dar din București

AirConnect, o companie românească, va începe operarea de zboruri regulate, din 27 martie. Acestea vor fi atât interne, din București, către orașe precum Baia Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș, dar și externe, din București și Cluj, către Budapesta. Din luna iunie, vor fi operate noi rute, estivale, în țară și peste hotare. 

,,Ne-am propus să devenim prima opțiune de zbor pentru pasagerii din Sud-Estul Europei, iar astăzi am făcut un prim pas ȋn această direcție. Ne bucurăm să putem oferi românilor o conexiune la prețuri avantajoase, sigură, rapidă și confortabilă între Capitală și unele dintre cele mai mari orașe ale țării. Lucrăm activ la diversificarea rutelor. Peste trei luni vom opera noi zboruri, special pentru sezonul estival. Cel mai probabil, din toamnă, vom extinde atât lista destinațiilor interne, cât și a celor externe”, a declarat Tudor Constantinescu, Directorul General AirConnect. 

Rutele operate de AirConnect din 27 martie sunt:

București – Sibiu, 5 frecvențe săptămânale
București – Suceava, 5 frecvențe săptămânale 
București – Baia Mare, 2 frecvențe săptămânale 
București – Târgu Mureș, 4 frecvențe săptămânale
București – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale 
Cluj Napoca – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale 

Zborurile estivale, operate din iunie, vor fi ȋntre București și Dubrovnik, Croația, și ȋntre Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara. 

Recomandare: Merită să vii cu avionul din Cluj în Constanța?

Flota AirConnect include două aeronave ATR 72-600, cu o configurație de 68 de locuri.

Zborurile sunt disponibile online pe site-ul companiei www.air-connect.com, prin intermediul aplicației mobile, dar și prin intermediul agențiilor partenere, al sistemului global de distribuție Amadeus și al principalelor platforme online din țară și din străinătate. Pentru pasagerii frecvenți am pus la dispoziție programul de fidelitate KONnectibles care asigură, pe lângă reduceri consistente pe toată durata anului, și avantaje atât la aeroport, cât și pe timpul zborului. 

Ȋn 2022, AirConnect a operat zboruri charter către Grecia, Turcia, ȋn parteneriat cu touroperatori precum Karpaten Turism, Dertour, Cocktail Holidays, AeroVacanțe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O tânără de 19 ani conducea fără permis pe strada Constantin Bobescu din Constanța

lun mart. 27 , 2023
Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale unor persoane care condus încălcând legea. La data de 27 martie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat o femeie, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Constantin Bobescu, fără […]
strada-constantin-bobescu

V-ar putea interesa și: