Airsoft – jocul minții care întărește trupul și spiritul!

Airsoft

Așezarea tactică pe terenul de luptă, stabilirea strategiei de cucerire a obiectivului, trasarea sarcinilor fiecărui membru al echipei, asigurarea perimetrului de deplasare pas cu pas, conceperea unor planuri de rezervă în cazul în care unii dintre coechipieri cad în luptă, utilizarea armelor (este permisă, mai ales că scopul jocului este ca echipa cea mai bună să câștige) – toate acestea sunt veridice, pentru că airsoft este un joc în care realitatea virtuală capătă forme reale!

Noul concept de joacă prezentat în urmă cu peste 50 de ani de către japonezi este astăzi o modalitate excelentă pentru fiecare dintre jucători de a-și testa reflexele, instinctul de supraviețuire și capacitatea de a-și menține intangibile, pe câmpul de luptă, principiile precum onoarea, fair-play-ul sau altruismul. Trebuind să respecte întocmai un regulament al onoarei, în care armele utilizate să corespundă clasei de jucător, lupta care se desfășoară reușește să transforme orice om într-un erou.

Dacă folosești arme airsoft Tokyo Marui (pe http://www.airsoft.ro/Tokyo-Marui-294 se găsesc unele dintre cele mai eficiente modele lansate anul acesta) vei fi încadrat în categoria DMR, în timp ce o armă cu foc repetitiv te va poziționa în categoria SAW. Îți poți exersa abilitățile de ochitor de clasă cu o pușcă cu lunetă, din categoria sniper; astfel, jocul de airsoft o să-ți ofere cea mai avansată experiență în materie de luptă pe care o poți trăi vreodată în afara mediului militar. 

pistol AS ... Tokyo Marui

Jocul care antrenează mintea, spiritul și trupul și care definește personalitatea!

În momentul în care ai pășit pe câmpul de bătălie vei simți că ești un alt om, unul care va pune preț de acum înainte pe reflexele sale și pe abilitățile de a-și menține intacte valori precum prietenia, onoarea şi demnitatea. Acesta nu este un simplu joc în care tragi în cei care nu fac parte din echipa ta cu orice armă, ci este un joc în care ți se educă modul de luptă, în care trebuie să ții cont de clasa în care ești înscris, de viteza de tragere (de limitările de până la 110 m/s, 125 m/s și 170m/s pentru armele care execută lovituri single).

Explorează Airsoft.ro pentru a descoperi un întreg arsenal de arme, echipamente, accesorii și alte elemente care îți vor oferi ocazia de a-ti crea o ținută de luptă pentru airsoft, personalizată pe caracterul tău de luptător! Redescoperă-te din toate punctele de vedere cu fiecare partidă de airsoft la care vei lua parte și observă cum spiritul, trupul și mintea ta te transformă într-un luptător capabil să înfrunte orice realitate!

Advertorial
Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.