Airsoft6, mereu la dispoziția pasionaților de adrenalină

Airsoft6 Replica Airsoft M4
Airsoft6 Replica Airsoft M4

Tot mai mulți români descoperă primăvara aceasta o metodă inedită de a îmbina mișcarea în aer liber cu adrenalina, luând cu asalt, week-end de week-end, terenurile de airsoft de lângă marile orașe. Pentru că nevoile lor sunt din ce în ce mai diverse și mai exigente, magazinul online Airsoft6 le oferă, simplu și rapid, o gamă largă de produse și servicii profesioniste.

Distracție și senzații tari, la prețuri accesibile

Pasionații acestui sport au acum la dispoziție 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, echipamentul necesar pentru un joc dinamic, dar 100% sigur. Pistoale cu gaz, cu CO2 sau electrice, mitraliere, puști cu lunetă sau echipament airsoft, toate sunt disponibile la Airsoft6, personalul calificat fiind mereu pregătit să ofere consiliere în alegerea celor mai potrivite replici.

Chiar și veteranii acestui joc găsesc la Airsoft6 tot ce au nevoie, echipa tehnică oferind servicii de îngrijire, upgrade dar și accesorizare, evaluarea stării replicii, curățarea țevii și repararea avariilor nemaifiind o problemă.

Airsoft6 Pistol CO2
Airsoft6 Pistol CO2

Airsoft6 pune la dispoziția începătorilor, dar și a celor experimentați, un canal de Youtube, pentru a le oferi celor interesați informații utile, dar și ponturi pentru alegerea replicilor și pentru folosirea lor în perfectă siguranță. De asemenea, aici pot găsi tutoriale despre îngrijirea și schimbarea acumulatorilor, dar și sfaturi tehnice pentru joc.

Mai mult, cei care accesează magazinul online au parte de o gamă variată de idei de cadouri, perfecte pentru pasionații de jocuri cu tentă militară, mici și mari- soldați de plumb sau de rășină, personalități istorice și recuzită pentru a pune în scenă propriile scenarii în miniatură.

airsoft6 service
Airsoft6 Service

Industria Airsoft-ului: o industrie în continuă creștere

Industria echipamentului de airsoft este în continuă creștere în România și în întreaga Europă Centrală, urmând trend-ul american din ultimii ani. Peste ocean, vânzările de replici de airsoft și de echipament și accesorii generează peste 170 de milioane de dolari anual, suma medie cheltuită de un singur jucător ajungând la 2.295 de dolari, pe sezon.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Câștigătorii Festivalul Internaţional de Teatru pentru Elevi „Aplauze”

mie apr. 20 , 2016
Trupa „Alexandru Giugaru” din Huşi a obţinut premiul I la Festivalul „Aplauze”, competiţie intenaţională de teatru pentru elevi organizată în perioada 18-20 aprilie de către Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. Juriul format din Daniela Hanţiu, decanul Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa, Bogdan Caragea, directorul Teatrului […]

V-ar putea interesa și: