Ajunși în pragul disperării, constănțenii își asfaltează singuri străzile. FOTO. VIDEO

Asfaltare Compozitorilor (1)

Sătul de praf, de gropi și de promisiuni, un locuitorul din cartierul Compozitorilor a hotărât să-și asfalteze drumul spre casă. Strada Constantin Bobescu, căci despre ea este vorba, este plină de gropi atât de adânci încât este aproape impracticabilă. Unui prieten care a condus pe ea i-a căzut farul de la mașină. Pare o glumă, dar nu e.

Strada este într-o stare deplorabilă pentru că nu a fost niciodată asfaltată. Este practic pământ. Tot ce s-a făcut, tot de locatari, a fost să se arunce piatră pe ici, pe colo.

Ieri, omul despre care vă spuneam a închiriat o autospecială marți și a tocmit câțiva muncitori.

”Ne-am apucat să nivelăm puțin drumul cu mașina asta, să astupăm gropile. După vom veni cu o mixtură de asfalt, să vedem ce putem găsit”, a declarat acesta pentru Constanța 100%.

Strada Constantin Bobescu nu apare în planurile de asfaltare ale Primăriei Constanța, care are în plan reabilitarea a cinci artere din cartierul Compozitorilor. Primarul Decebal Făgădău a declarat că tot cartierul va fi asfaltat în totalitate în patru ani.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Ajunși în pragul disperării, constănțenii își asfaltează singuri străzile. FOTO. VIDEO

  1. Prietene ai gresit articolul,in primul rand strada se numeste eduard caudella NU constantin bobescu si in al doilea rand nu cetatenii au inchiriat autogrederul ( utilajul) ci confort urban.Te as ruga sa nu mai induci in eroare cetatenii
    Cu stima,un ing

    1. Tovarase inginer, gresesti. Am fost acolo. Stiu care e strada Bobescu, stiu care e Caudella. Crede-ma, e Bobescu. Si crede-ma din nou, primaria nu a miscat niciun deget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Furnizarea apei potabile, întreruptă în Cernavodă

Wed Jul 20 , 2016
Pentru remedirea unei avarii la conducta de 500 mm de pe strada Prelungirea Seimeni din orasul Cernavoda, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 20 iulie 2016, in intervalul orar 12,30 – 16,00. Sunt afectati consumatorii din cartierele Victoriei, Nord și Tudor Vladimirescu. Puteți urmări știrile Constanța 100% și […]
robinet apa raja