Ajută-ți aproapele – acțiune umanitară inițiată de Comunitatea Elenă Elpis Constanța

anton antoniadis
Anton Antoniadis, președintele Comunității Elene Elpis Constanța (foto: Constanța 100%)

Devenind deja tradiție, întrajutorarea semenilor cărora din varii motive soarta nu le-a surâs este un obiectiv pe care Comunitatea Elena Elpis Constanța și Uniunea Elenă din România îl îndeplinesc an de an cu sfințenie.

„De maine, 20 noiembrie 2018 vom incepe colectarea de alimente neperisabile de genul ulei, zahar, faina, otet, orez, fasole, etc, Haine in perfecta stare destinate tuturor membriilor unei familii (copii-adulti-varstnici), jucarii, rechizite precum si donatii in bani ce vor servi la cumpararea de alimente, toate acestea cu gandul la familiile nevoiase ce au nevoie de sprijin pentru a putea petrece un Craciun fericit.
Anul acesta, aceste daruri vor imparti in 3 sate din judetul Constanta, si ca de fiecare data, acestea vor fi altele decat cele unde am fost anterior. Asteptam alaturi toti oamenii ce au aceleasi ganduri ca noi, oamenii ce gandesc ca exista momente in care din putinul ce il ai, este crestinesc sa ajuti pe cineva la nevoie!”, a anunțat Anton Antoniadis, președintele comunității.

Ca de fiecare data, se vor face publice donatiile precum si ceea ce se achizitioneaza, ca de fiecare data va invitam sa fiti alaturi si la impartirea lor catre cei oropsiti.

Donatiile\darurile se vor strange la sediul Comunitatii Elene din Str. Aristide Karatzali 16 (Teatrul de papusi).

Termenul limita de strangere este data de 10 decembrie 2018, urmand ca pe data de 15 decembrie 2018, reprezentanții comunității și cei care doresc să meargă și să le ducă la destinație, pentru a le aduce un strop de fericire acelor oameni.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Horia Țuțuianu, președintele CJC: „Am dispus un CONTROL AMPLU la Teatrul de Stat Constanța”

lun nov. 19 , 2018
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a dispus demararea unui amplu control asupra activității Teatrului de Stat Constanța, începând de maine, 20.11.2018. Decizia conducerii CJC de a verifica situația acestei instituții subordonate a venit pe fondul apariției în spațiul public a unei scrisori deschise prin care o parte din […]
horia tutuianu, teatru

V-ar putea interesa și: