Ajutor de stat suplimentar, de 500 milioane euro, pentru industria HoReCa și organizatorii de evenimente

Marian Crușoveanu, parlamentar PNL, a anunța că, în plenul Camerei Deputaților, alături de colegii săi, a votat proiectul cu privire la acordarea unui sprijin financiar, de către Guvernul României, agenților economici din domeniul HoReCa și organizatorilor de evenimente afectați de măsurile pentru combaterea pandemiei Covid-19.

„Această schemă de ajutor financiar are ca scop îmbunătățirea climatului economic al țării noastre, astfel încât să fie minimalizate efectele pandemiei. De asemenea, aceasta este esențială pentru revenirea activității economice din sectorul HoReCa, din județul Constanța, la normalitate.”, a declarat acesta.

Noutatea acestei legi este că, pe lângă industria HoReCa, pentru ajutor de stat, au fost incluse și domeniul organizatorilor de evenimente de tip târguri, conferințe, evenimente, expoziții și congrese.

„Suportul financiar pentru aceste domenii înseamnă echitate și locuri de muncă salvate! De asemenea, sprijinirea întreprinderilor afectate de măsurile de combatere a pandemiei reprezintă o prioritate în programul pentru relansarea economică a Guvernului României. Un Guvern responsabil nu lasă pe nimeni în urmă!”, a mai spus Marian Crușoveanu.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.