Ajutor de stat suplimentar, de 500 milioane euro, pentru industria HoReCa și organizatorii de evenimente

Marian Crușoveanu, parlamentar PNL, a anunța că, în plenul Camerei Deputaților, alături de colegii săi, a votat proiectul cu privire la acordarea unui sprijin financiar, de către Guvernul României, agenților economici din domeniul HoReCa și organizatorilor de evenimente afectați de măsurile pentru combaterea pandemiei Covid-19.

„Această schemă de ajutor financiar are ca scop îmbunătățirea climatului economic al țării noastre, astfel încât să fie minimalizate efectele pandemiei. De asemenea, aceasta este esențială pentru revenirea activității economice din sectorul HoReCa, din județul Constanța, la normalitate.”, a declarat acesta.

Noutatea acestei legi este că, pe lângă industria HoReCa, pentru ajutor de stat, au fost incluse și domeniul organizatorilor de evenimente de tip târguri, conferințe, evenimente, expoziții și congrese.

„Suportul financiar pentru aceste domenii înseamnă echitate și locuri de muncă salvate! De asemenea, sprijinirea întreprinderilor afectate de măsurile de combatere a pandemiei reprezintă o prioritate în programul pentru relansarea economică a Guvernului României. Un Guvern responsabil nu lasă pe nimeni în urmă!”, a mai spus Marian Crușoveanu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cetatea Capidava va fi repusă în circuitul turistic „în cel mai scurt timp posibil”

Wed May 19 , 2021
Aurel Motolea, directorul Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța, a anunțat, la Dobrogea TV, că „în vara aceasta, în cel mai scurt timp posibil, cetatea Capidava va fi repusă în circuitul turistic”. Cel mai probabil în iunie. „Acum nu se poate vizita oficial. Trebuie să avem personal angajat care […]
Cetatea Capidava. Foto: Matca Vision Studio, iunie 2020