Alarma cu bombă la City Mall a fost falsă. Bărbatul care a sunat are probleme psihice

Intervenția specialiștilor pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale la alarma cu bombă de la City Mall Constanța s-a finalizat. În urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic.

Activitatea centrului comercial a fost reluată în condiții de siguranță.

„Concomitent, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au condus la sediul Secției 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Acesta a fost depistat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecțiuni psihice.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, la O.U.G. 34/2008.

De asemenea, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

Mai jos puteți asculta declarație audio a purătoarei de cuvânt a IPJ Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Alarma cu bombă la City Mall a fost falsă. Bărbatul care a sunat are probleme psihice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un investitor din Mamaia cere 8.493 de euro/mp pentru un bloc în construcție

Mon Aug 15 , 2022
Se construiește mult pe litoral, iar investitorii nu par speriați nici de război, nici de inflație. Dimpotrivă, unii dintre ei au scos la vânzare apartamente care sar cu mult peste media pieței. Așa este și cazul unui bloc construit de o persoană fizică autorizată în nordul stațiunii, foarte aproape de […]