Alba-neagra în Costinești. A câștigat 450 de lei în 15 minute

Ieri seară, ora 21.15, jandarmii Grupării Mobile Constanța au surprins în zona Faleza Soarelui din staţiunea Costinești, o persoană care învârtea de zor pe o măsuţă, trei pahare metalice. În interiorul unuia dintre pahare a fost găsită o biluţă din burete.

alba neagra

Cum este posibil să câștige 400 sau 500 de lei in cincisprezece minute ? Simplu…

Deschiderea este  de 10-15  lei și câştigi. Se  trece la 50 lei şi surpriză, iar  câştigi. Când se trece la 100 lei cu siguranță vei pierde. Din fericire, un tânăr de 29 de ani din Vâlcea și-a recuperat cu ajutorul jandarmilor „investiția” de 150 lei în această „afacere”.

 „Mai trebuie să adăugăm că pe lângă cel de la masă, se mai adaugă cel puţin doi „susţinători”. Unul se ocupă cu atmosfera și invită oamenii la joc și altul care „se postează” la mică distanţă  și dă alarma când în zonă îşi fac apariţia echipajele de ordine publică. De obicei, se amplasează strategic, caută să aibă două căi de scăpare, pentru a putea să dispară cât mai repede. Asupra celui de la masă, jandarmii au mai găsit suma de 300 lei.”, au precizat reprezentanții jandarmilor.

 Persoanei  în cauză, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de  organizare de jocuri clandestine în scopul obținerii unor venituri și a  fost predat la Poliția Costinești pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmeria Constanţa recomandă să evitaţi să vă lăsaţi atraşi în astfel de jocuri de noroc neautorizate, care se desfăşoară în plină stradă, sub pretextul unui fals câștig de bani.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Decebal Făgădău, în conducerea națională a Partidului Social Democrat

Sun Aug 23 , 2020
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali și membru al Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat. Acest statut a fost obținut în urma Congresului Extraordinar al Partidului Social-Democrat, organizat ieri, pentru alegerea noii conduceri a formațiunii politice. Decebal Făgădău a transmis un mesaj de […]
Decebal-Fagadau