ALDE și păianjenii, sexul și politica

Vă invit să citiți cele două știri de mai jos și să vă gândiți dacă există o legătură între ele.

1. Între păianjeni, femelele sunt mult mai periculoase decât masculii, fiind renumite pentru faptul că îşi consumă partenerii sexuali imediat după finalizarea actului. Până acum, însă, oamenii de ştiinţă nu au înţeles de ce are loc acest eveniment. Unii biologi bănuiau că acest lucru se petrece deoarece femela este înfometată, iar masculul reprezintă o masă copioasă aflată la dispoziţia sa şi care nu poate fugi. Alţi biologi consideră că masculul îşi sacrifică viaţa pentru binele genelor sale. Conform acestei ipoteze, lăsându-se mâncat, masculul ajută cumva la dezvoltarea progeniturii rezultate din actul sex. (Sursa: Descopera.ro)

2. Dumitru Learciu a primit un cadou neplăcut de ziua lui: nu mai este vicepreședintele Consiliului Județean Constanța. Learciu era membru ALDE, el spune că mai este, dar partidul i-a retras sprijinul. Pe cale de consecință, prefectul Constanței, Dan Jeacă, a semnat actul prin care se atestă revocarea din funcție. Vice mai tăcut ca Learciu nu am văzut de mult timp, dar asta nu înlătura faptul că ALDE are o problemă: în loc să-și rezolve problemele în interior, își execută în public liderii. În partid rămân însă, în continuare, foștii angajați ai lui Sorin Strutinsky, fost liber, „creierul” grupării Mazăre-Constantinescu. Claudiu Ceti este unul dintre ei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polaris continuă campania „Curățăm Constanța Noastră”

Fri Oct 26 , 2018
Astazi, angajatii Polaris M Holding au continua ecologizarea cartierul Viile Noi, în cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, dar și a altor zone. S-au intreprins operatiuni curente de curatare si igienizare in urmatoarele locatii: Str. Poporului, str Soveja, bd. Bratianu, str. Stefanita Voda, str. Casin, str. Mircea cel Batran, bd. Ferdinand, […]