„ALDE visează la o dictatură ca în Rusia”

Renate Weber, europarlamentar ALDE (foto: Facebook)

„ALDE visează la o dictatură ca în Rusia.”

Asta spune deputatul PNL Bogdan Huțucă, după declarațiile controversate ale unui europarlamentar ALDE, plătit cu mii de euro pe lună, apropo.

„ALDE devine pe zi ce trece un partid din ce în ce mai îndrăgostit de Rusia și mai anti-occidental. Mai nou, chiar doamna europarlamentar ALDE Renate Weber a declarat într-un interviu pentru platforma de propagandă rusească Sputnik că România nu are nevoie de parteneriatul strategic cu Statele Unite. Cei din ALDE se dau mari liberali însă în realitate visează la o dictatură ca în Rusia, unde să nu le mai conteste nimeni hoțiile și incompetența fără a-și risca direct viața.”, a spus Huțucă.

Acesta a precizat că, urmare a derapajelor partidului domnului Tăriceanu, ALDE Europa discută chiar astăzi posibilitatea de a exclude ALDE România din grupul lor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O asociație din București anunță închiderea traficului în Mamaia, timp de două zile

vin sept. 7 , 2018
Organizatorii TriChallenge, o competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia. Astfel, în perioada 15-16 septembrie, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Mamaia și străzile adiacente sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, precum […]
trichallenge

V-ar putea interesa și: