Aleea de acces către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța devine cu sens unic

Nevoia de fluidizare a zonei a determinat Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, să ia decizia instituirii unei noi reglementări în fața sediului Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Astfel, începând cu data de 5 noiembrie, circulația rutieră va fi permisă doar dinspre strada Nicolae Iorga spre Liceul Teoretic „George Emil Palade”. Prin implementarea acestei măsuri circulația rutieră va fi reorganizată și vor fi create noi spații de parcare pe ambele părți ale carosabilului.

Propunerea administratorului tramei stradale a fost avizată de Comisia de Circulație și Inspectoratul Județean de Poliție- Serviciul Rutier.

În contextul noii reglementări, primăria face apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cinci măsuri prin care PSD vrea să controleze pandemia

Wed Nov 3 , 2021
Consultările cu specialiștii din domeniul medical, liderii sindicali, reprezentanții mediului de afaceri, ai sistemului de educație și din Horeca au avut ca rezultat realizarea unui plan coerent și predictibil cu care PSD este pregătit să își asume guvernarea, a anunțat Cristina Dumitrache, deputat PSD. „România se află într-o situație critică […]