Alegeri fără surprize în PNL. Se pregătește succesorul lui Vergil Chițac?

Septimiu Bourceanu, noul președinte al Organizației Municipale PNL Constanța (foto centru). În drepta, dr. Andrei Dimancea, în stânga, Toni Bobe, membri în BPL
Septimiu Bourceanu, noul președinte al Organizației Municipale PNL Constanța (foto centru). În drepta, dr. Andrei Dimancea, în stânga, Toni Bobe, membri în BPL

Organizația Municipală PNL Constanța și-a ales, astăzi, conducerea. N-au fost surprize. Septimiu Bourceanu, singurul senator al partidului, a fost ales președinte.

„Mandatul meu va fi cu oameni și despre oameni. Continuăm împreună și dezvoltăm Constanța! Proiectul Constanța este al nostru al tuturor așa că, în calitate de președinte al Organizației Municipale, îi încurajez pe constănțeni să vină cu propuneri și idei pentru dezvoltarea orașului.  Cred că avem o echipă puternică cu care putem dezvolta Constanța. Am încredere că împreună cu voi putem atinge cel mai important obiectiv: dezvoltarea Constanței.”, a declarat în încheiere noul Președinte al Organizației Municipale PNL Constanța.”, a declarat Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale P.N.L. Constanța.

Alături de Septimiu Bourceanu, în calitate de prim vicepreședinți au fost aleși Silviu Coșa, prefectul județului, și Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului, ambii cu 280 de voturi.

Vicepreședinții Organizației Municipale P.N.L. Constanța sunt: Costin Avătavului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere (Teo) Hira, Sorin Mihai, Mihaela Andrei și Teodor Popa.

„Am candidat pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Organizației Municipale a PNL Constanța pentru că îmi doresc, alături de colegii mei, sa dezvoltăm Constanta împreună. Pe această cale, le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și le transmit că sunt, întotdeauna, la dispoziția dumnealor, a constănțenilor și a liberalilor pentru a creste eficiența administrației publice locale! Noi, Partidul Național Liberal, ne-am asumat guvernarea municipiului și a județului cu o echipă puternică ce va reuși sa performeze și să așeze Constanța pe o traiectorie europeană.”, a declarat Teo Hira, directorul RAEDPP Constanța.

Membri în Biroul Permanent Local sunt: Adriana Arghirescu, Ateș Casimceali, Toni Bobe, Lavinia Boldea, Enache Bucovală, Andreea Bugescu, Andrei Dimancea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Alexandru Nazâru, George Niculescu, Cristian Omocea, Nicolae Ploscaru, Dorel Sauciuc și Daniel Tatu.

Remarcăm prezența doctorului Andrei Dimancea în conducerea PNL, una din persoanele cu un background profesional foarte solid, care poate face o frumoasă carieră politică.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, se va implica activ în conducerea filialei în calitate de vicepreședinte de drept, a anunțat PNL.

Alegerile de azi dau un semnal și pentru viitoarele alegerile locale din municipiu. E ca la Formula 1: președintele organizației municipale este în poll position pentru ocuparea postului de candidat. Asta dacă primarul în funcție nu va mai candida, din varii motive (de exemplu, fie nu-și mai dorește, fie nu mai stă deloc bine în sondaje). Mai este însă mult până atunci.

Bogdan Huțucă: „Vergil Chițac reprezintă garanția modernizării orașului”

Alegerea lui Septimiu Bourceanu a fost salutată de președintele Organizației Județene PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

„A fost o nouă ocazie foarte bună să fim împreună. Pentru mine a fost o nouă oportunitate să îi felicit pe toți cei prezenți în sală pentru munca depusă și pentru determinarea de care am dat dovadă cu toții, în ultimii doi ani, la alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare. Munca depusă de noi toți și-a arătat roadele. Împreună am reușit să obținem încrederea și votul constănțenilor. După 20 de ani am reușit împreună să câștigăm Primăria și Consiliul Județean, deși mulți ne dădeau puține șanse de reușită. În toate cele 4 campanii electorale lupta a fost una la baionetă. Am avut de luptat atât cu pesediștii cărora nici măcar acum nu le vine să creadă că au pierdut Constanța dar și cu oameni din interior care au considerat că mizele lor personale sunt mai importante decât soarta constănțenilor și viitorul Partidului Național Liberal. În ciuda acestor impedimente am dat dovadă de forță, de curaj și mai ales am dat dovadă de caracter. După 20 de ani am reușit să învingem PSD și să eliberăm Constanța de socialiștii care nu au fost în stare în două decenii să facă nimic bun pentru oameni. Campania de la locale a fost una specială și cred că fiecare liberal a simțit acest lucru. Rezultatul extraordinar s-a datorat și colaborării foarte bune între candidatul nostru, actualul primar Vergil Chițac și activul de partid. Am văzut încă o dată că rețeta succesului este parteneriatul dintre un candidat profesionist și o echipă inimoasă.”, a spus Huțucă.

Acesta a vorbit și despre viitor și le-a transmis celor aflați în sală că „greul acum începe”.

„Într-un timp foarte scurt ne-am propus să anulăm deceniile de stagnare pesedistă și să transformăm iarăși Constanța în unul dintre cele mai prospere orașe și județe din România. Nu va fi ușor, însă avem toate șansele să reușim ceea ce ne-am propus. Sunt sigur că investițiile care se vor face la Constanța vor transforma orașul într-un model pentru întreaga regiune. Împreună vom construi un oraș smart, cu o speranță de viață mai ridicată, cu spitale moderne, cu școli bune și cu o infrastructură prietenoasă pentru toți cetățenii. Am încredere că Septimiu se va ridica la înălțimea așteptărilor tuturor liberalilor din Constanța. L-am considerat mereu un tânăr de viitor, profesionist și dedicat comunității noastre. Mă bucur că a confirmat și cred că acum este pregătit să preia una dintre cele mai importante filiale municipale din România. Primul pas trebuie să fie consolidarea acestei echipe care și-a dovedit deja forța în alegeri. Toți acești oameni trebuie păstrați și promovați căci au dovedit deja că sunt o echipă câștigătoare. În același timp, trebuie să deschidem larg ușa partidului. Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care își doresc să fie parte la transformarea Constanței. Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care înțeleg că Vergil Chițac reprezintă garanția modernizării orașului. Vergil are deja cel mai puternic și cel mai onest partener posibil, membrii și susținătorii Partidului Național Liberal. Parteneriatul nostru a fost garanția succesului în alegeri și va fi și garanția modernizării Constanței.Liberalii din Constanța privesc deja către viitor! Împreună trebuie să pregătim anul electoral 2024. Peste 3 ani avem obligația de a obține cel puțin scorurile pe care le-am obținut la ultimele rânduri de alegeri. Trebuie să câștigăm din nou Primăria, să câștigăm din nou Consiliul Județean, să câștigăm din nou alegerile parlamentare, să câștigăm din nou alegerile prezidențiale.”, a adăugat liderul PNL.


Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.