Alegeri prezidențiale. Valentin Vrabie, cel mai neperformant primar PNL din județul Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
valentin vrabie bogdan huțucă
Valentin Vrabie și Bogdan Huțucă, la conferința de presă când primul a fost prezentat ca membru al PNL (foto: Constanța 100%, mai 2019)

Valentin Vrabie este cel mai neperformant primar PNL din județul Constanța. Asta arată rezultatele înregistrate la alegerile prezidențiale.

Dintre localitățile conduse de primari PNL, Medgidia a avut cel mai slab rezultat pentru Klaus Iohannis, respectiv 32,43% din voturi. Este al șaselea cel mai prost scor pentru liberali, dar primele localități sunt conduse de primari de altă culoare: Vulturi, Ciobanu, Saraiu, Dumbrăveni și Dobromir.

În Medgidia, PSD a obținut 28,80% din voturi.

Valentin Vrabie s-a înscris în PNL în luna mai a acestui an.

„Din punctul nostru de vedere, primarul de la Medgidia a demonstrat că face administrație publică, prin promovarea proiectelor la nivelul administrației locale, indiferent că vorbim despre cultură, infrastructură, sport sau asistență socială. PNL are patru consilieri locali la Medgidia, insuficienți pentru a ne impune punctele de vedere.în Consiliul Local, în interesul cetăţenilor din Medgidia. Cercetarea sociologică pe care am făcut-o la Medgidia ne-a arătat ca nici anul viitor nu am fi reușit să obținem mai mulți consilieri. Din acest motiv, în interesul cetățenilor din Medgidia, intrarea primarului Vrabie în PNL, generează avantaje reciproce. De la proiecte, viziuni în interesul cetățenilor şi până la consolidarea organizației PNL a localității Medgidia. Vrabie va prelua organizația de la Medgidia și devine astfel președinte interimar. Intenția noastră este să cream o echipa între primăria Medgidia și organizația PNL Constanța pentru locuitorii din Medgidia”, spunea atunci Bogdan Huțucă.

„Pretenția mea în negocierea cu PNL a fost ca aleșii locali ai PNL să nu mai voteze alături de PSD în consiliul local Medgidia. Discuțiile sunt de trei ani de zile cu PNL, atunci s-au blocat. Acum s-au reluat și s-au finalizat cu bine”, a spus Vrabie, care a precizat că, prin intrarea în PNL, are majoritatea în consiliul local.

Detalii AICI.


Topul celor mai slabi primari PSD. Cristian Maricel Cârjaliu, Agigea, cap de listă


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.