Alexandra Stan a filmat cel mai nou single în Constanța: „Este orașul meu de suflet” VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alexandra Stan şi-a lansat recent un nou single, „Tikari”, pentru al cărui videoclip a filmat în oraşul său natal, Constanţa.

„Constanţa este oraşul meu de suflet şi pentru o astfel de piesă nu aveam cum să aleg alte locaţii de filmare”, a explicat.


„Am lansat o campanie alături de Apple Music, prin care publicul poate urmări conţinut exclusiv dacă îşi activează contul prin cele patru luni gratuite. Cei care aleg să se aboneze primesc, pe lângă videoclipul piesei “Tikari”, şi un making-of, un interviu şi un dance video, toate în exclusivitate pe această platformă. Am ales să comunic printr-o platformă de streaming şi pentru că streaming-ul reprezintă viitorul industriei muzicale şi mereu mi-a plăcut să fiu cu un pas înainte”, declară Alexandra Stan.

Ea povesteşte că a fost destul de stresant să filmeze un videoclip mai ales în această perioadă, cu restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

„Am respectat toate măsurile în vigoare – s-au purtat măşti, am păstrat cât am putut de mult distanţa, iar eu mi-am făcut un test PCR după filmări. Din fericire, rezultatul este negativ şi toată lumea este safe şi se simte bine în continuare. Învăţăm să ne adaptăm şi să mergem mai departe”, precizează ea.

Cântăreaţa speră ca în primăvara anului viitor să fie gata şi noul album.

„Strângem piese, selectăm cele mai bune cântece, fac sesiuni de înregistrări şi abia aştept să le arăt fanilor mei ce le-am pregătit”, spune ea, menţionând că, dintre toate melodiile lansate, fredonează cel mai des “Delfinii” şi “Tikari”, “poate şi pentru că sunt cele mai recente”.

Deşi, în acest an, primăvara şi vara au fost total atipice pentru artişti, Alexandra Stan spune că au fost şi foarte frumoase.

„Am petrecut primăvara alături de familie şi vara pe o plajă virgină de la Tuzla. Am şi dormit acolo în bungalouri. M-am conectat mai mult cu familia, cu fanii şi cu natura. Am stat izolată de aglomeraţia urbană şi mi-am dat seama că astfel de momente de izolare câteodată ne sunt chiar benefice”, povesteşte artista.

Ea speră ca totul să revină la normal cât mai curând, fiind recunoscătoare totuşi că are “fani în toată lumea şi că există platforme de streaming şi social media” prin care poate ţine legătura cu toţi. „

Dar îmi este atât de dor de scenă… Sper ca anul viitor să fiu plecată toată vara în turnee şi să îmi promovez albumul ca la carte. Nimic nu se compară cu energia câtorva mii de oameni care îţi cântă piesele, dar uneori şi doi – trei oameni contează. Până la urmă, pentru ei cântăm”, subliniază cântăreaţa.

Sursa foto: Alexandra Stan/Facebook.com

Sursă text: Agerpres

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.