Alexandru Mazăre, dat în urmărire națională

Alexandru Mazăre
Alexandru Mazăre

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.

Este vorba despre Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul campusului social Henri Coandă.

Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla.

Urmează a fi dispuse măsurile legale în continuare.

La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Propunere: piste de biciclete pe străzile Constantin Bobescu și Eduard Caudella. „Este evident că o parte din populație va renunța la mașini”

Tue May 10 , 2022
Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism a analizat, marți, PUZ-ul care prevede actualizarea documentației de urbanism pentru zona Compozitori din municipiul Constanța. Oamenii au spus că este nevoie de spații verzi, spații publice pentru recreere, siguranța în spațiul public, necesar de dotări educaționale. Au mai spus că nu […]
strada-constantin-bobescu