Alianță fără precedent în Agigea: PNL, USR, Forța Dreptei și PMP îl susțin pe Gabriel Ciobanu pentru funcția de primar

Alianță fără precedent în Agigea: PNL, USR, Forța Dreptei și PMP îl susțin pe Gabriel Ciobanu pentru funcția de primar al comunei. Partidul Național Liberal, filiala Constanța, a anunțat că susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea.

„Am semnat protocolul de alianță electorală pe care l-am denumit, împreună, Alianța pentru Agigea, împreună cu echipele locale ale USR, PMP și ale Forței Dreptei. Susținem împreună descătușarea comunității din Agigea din „captivitatea” în care a fost menținută de un primar abuziv.”, a anununțat USR Constanța.

Gabriel Ciobanu, USR, este susținut de Alianța pentru Agigea pentru funcția de primar.

„Gabriel Ciobanu reprezintă singura soluție pentru eliminarea unei administrații locale abuzive și toxice, condusă de primarul PSD Maricel Cârjaliu.”, potrivit USR Constanța.

USR Constanța este parte a protocolului electoral Alianța pentru Agigea, aceasta reprezentând un efort comun de unificare a tuturor forțelor politice de dreapta, pentru scoaterea localității de sub monopolul PSD.

Alianța se angajează să susțină un singur candidat pentru funcția de primar, pe Gabriel Ciobanu, și să prezinte electoratului o listă comună de consilieri, alcătuită din cei mai capabili membri din cadrul USR, PNL, Forța Dreptei și PMP.

De-a lungul ultimilor ani, Gabriel Ciobanu a dus o luptă constantă cu tot ceea ce au însemnat Maricel Cârjaliu și PSD. Este nevoie de această alianță pentru a se reuși scoaterea localității Agigea din ghearele unui primar abuziv, fără scrupule. Gabriel va avea parte de tot sprijinul nostru în campania electorală și sunt sigur că, având și susținerea Alianței, va reuși să câștige și să ducă Agigea într-o nouă eră administrativă, în care interesele cetățenilor sunt cele care contează“, declară Stelian Ion, președintele USR Constanța.

„Locuitorii din Agigea au acum o singură opțiune care reprezintă garanția că vor avea parte de o administrație corectă și competentă, ce va pune accentul pe dezvoltare, nu pe interesele unui individ avid de putere și bani. Gabriel Ciobanu și Alianța pentru Agigea reprezintă viitorul și calea către modernizare a localității.”, mai spun reprezentanții alianței.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nemulțumită de extinderea bazei militare din Mihail Kogălniceanu, Rusia amenință România

joi mart. 28 , 2024
Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre sunt menite să pregătească aliații pentru un eventual conflict cu Rusia, a afirmat Ministerul de Externe de la Moscova pentru RIA Novosti, dând exemplul planurilor de modernizare a bazei Mihail Kogălniceanu din România. „Extinderea bazei aeriene românești este încă […]

V-ar putea interesa și: