Alianța Franceză redeschide clubul ”Micul prinț”

alianta

Alianţa Franceză din Constanța anunţă redeschiderea clubului francofon ”Micul prinţ.” Prima întâlnire din acest an şcolar a membrilor clubului va avea loc la Şcoala Nr. 30 Gheorghe Ţiţeica din Constanţa, vineri, de la ora 17.00.

Bazele Alianţei Franceze Constanţa au fost puse în urmă cu 23 de ani, urmare a demersurilor pe care Ambasada Franţei în România le-a făcut pe lângă Fundaţia Alianţa Franceză din Paris. Şi atunci, dar şi astăzi, Alianţa Franceză are ca obiectiv promovarea a tot ceea ce înseamnă francofonie: limbă, cultură, civilizaţie franceză.

Alianţa Franceză Constanţa este centru acreditat pentru diverse examene (din 1994 pentru TEF, din 2005 pentru DELF, din 2006 pentru TEFAQ) şi cursuri şi eliberează diplome DELF şi profesionale cu parafa Centrului Internaţional de Studii Pedagogice din Paris şi, respectiv, cea a Camerei de Comerţ şi Industrie din Paris.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Când poate fi vizitat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Thu Oct 15 , 2015
Începând cu data de 01 octombrie 2015, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are un tarif unic pentru intrarea la Delfinariu, Microrezervație, Păsări exotice: 10 lei – adulţi 5 lei – elevi, studenţi Pentru copiii sub 5 ani intrarea este liberă. Program de vizitare : Luni-Duminică: 10.00 – 17.00. Reprezentaţii Delfinariu: Luni-Duminică: 12.00 – 16.00. Puteți urmări știrile […]