Alianța Național Țărănistă va conta în alegerile locale din Constanța

Alianța Național Țărănistă
Alianța Național Țărănistă s-a lansat în Constanța. În centru, președintele organizației județene, Tudorel Chesoi. În stânga sa, Radu Ghidău, președintele la nivel național. În stânga fotografiei, medicul Corneliu Neagoe, fost primar al Constanței (foto: Cristian Hagi, 12 decembrie 2019)

Alianța Național Țărănistă s-a lansat oficial în județul Constanța, la scurt timp după constituirea partidului.

Evenimentul s-a concretizat printr-o conferință de presă la care au participat președintele partidului Alianța Național Țărănistă, avocatul și fostul parlamentaru Radu Ghidău, președintele organizației județene Constanța, Tudorel Chesoi, membri din țară și de pe plan local. L-am remarcat, de pildă, pe fostul primar al Constanței, medicul Corneliu Neagoe.

„La baza partidului stau cele 4 principii pe care le-a enunțat Corneliu Coposu: democrație adevărată, patriotism luminat, morală creștină și dreptate socială. Acestea sunt cele patru principii care caracterizează acțiunea noastră politică. Partidul a fost lansat la 11 noiembrie, deoarece este data în care s-a stins Corneliu Coposu și s-a dus la cele veșnice. Continuăm niște principii generoasă într-o formă organizatorică nouă”, a spus Radu Ghidău.

Președintele A.N.T. a spus că dorește să acopere cât mai multe localități din România cu liste complete pentru primărie, consiliile locale și consilii județene. Sunt deja organizații în 15 județe, iar Constanța este prima care s-a lansat oficial.

„Suntem aici pentru a-l susține pe Tudorel în toate demersurile pe care le face și pentru a-i oferi atât sprijinul nostru și al echipelor de specialiști pe care noi le avem la București, deoarece partidul în acest moment are structurate departamentele de studii, al căror rol este să identifice, cu viitorii candidați, problemele cu care se confruntă fiecare localitate și să alcătuiască un program coerent pentru acele localități. Tudorel este un om cu experiență, care vine cu un trecut de consilier și de administrație extrem de valoros, și care a avut în mod real proiecte pentru acest oraș”, a mai spus Radu Ghidău.

Radu Ghidău, președintele partidului Alianța Național Țărănistă

Tudorel Chesoi a structurat, pentru conferința de presă, trei puncte pe care partidul le consideră esențiale pentru Constanța și care vor fi dezvoltate în continuare în proiecte concrete. Punctele sunt:

Radu Ghidău a mai spus că organizația Constanța a partidului are un potențial imens electoral.

Scopul unui partid politic nu este să trimită niște aleși în anumite structuri, ci să reprezinte interesul cetățeanului.

Radu Ghidău, președinte Alianța Național Țărănistă

Imagini din conferința de presă puteți vedea mai jos.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Serile muzicale continuă la târgul „Poveste de Crăciun”

joi dec. 12 , 2019
Serile muzicale continuă la târgul „Poveste de Crăciun”, în Parcul TNOB „Oleg Danovski”, într-o atmosferă de sărbători. Vineri, 13 decembrie, începând cu ora 16:30, vor urca pe scenă copiii de la Școala de Muzică „eMenTi Star Academy”, Mariana Bojin, Paula Amelian, Folk Band Ruskyi RiTm și Cristina Chiruță, care vă […]

V-ar putea interesa și: