Alimenta, dar nu plătea. Acum e în arest

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, de 37 de ani, despre care existau indicii că ar fi sustras, în repetate rânduri, carburant dintr-o stație de alimentare din municipiul Constanța. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 – 16 ianuarie 2020.

A alimentat de cel putin trei ori. Pagubaeste de circa 2.000 de lei. Este posibil să fi pus combustibil si in alte recipiente, asa se explică prejudiciul.

Bărbatul a fost oprit în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Prefectul a cerut ISJ, DJC și Primăriei Constanța reverificarea întregii documentații a blocului de lângă Lupoaică

Thu Jan 23 , 2020
Prefectul Constanței, George Niculescu, a verificat acțiunile întreprinse de Instituția Prefectului județului Constanța, până la preluarea mandatului, respectiv finalul anului 2019, în ceea ce privește aspectele referitoare la lucrările începute la terenul situat în Bd. Tomis nr. 49A. Este vorba despre blocul de lângă Lupoaică, construit de o rudă îndepărtată. […]
prefectul Constanței, George Niculescu