Alina trăia o frumoasă poveste de dragoste. Prietena ei ar fi ucis-o din invidie

Criminala, în stânga, în timp ce este escortată la poliție, și victima

Adolescenta care şi-a omorât cea mai bună prietenă, ar fi fost geloasă pe fata cu care crescuse de mână. Cea care i-a luat zilele… tocmai ieşise dintr-o relaţie toxică şi dureroasă. Declaraţiile cutremurătoare ale familiei victimei spun că biata fata parcă îşi presimţea sfârşitul, scrie Observator News.ro.

„Alina îi povestea tot despre relaţia noastră şi… invidia. Ea a avut mai înainte o relaţie şi o bătea acela cu cine a fost şi se comporta urât cu dânsa şi era geloasă pentru că eu nu făceam treaba aceasta.”, a declarat Sergiu Rangu, iubitul victimei, pentru sursa citată. 

În plus, de când lucrau împreună pe litoral, Alina se tot plângea că prietena ei devine din ce în ce mai violentă cu ea.

Elena Timofte, mătuşa victimei: S-a dus fata la patron şi i-a spus: domu’ patron, uite Loredana ce face, vine în cameră, trânteşte, izbeşte, mă agresează şi patronul nu a băgat-o în seamă. Cică are şapte bărbaţi, mamă, şi mă ia forţat să mă ducă în oraş şi pe mine.

Adolescenta de nici 18 ani care şi-a omorât prietena a dovedit un sânge rece care i-a uimit pe procurori. În dimineaţa în care trupul Alinei a fost descoperit într-un parc din Mangalia, iubitul a primit un mesaj bizar de pe telefonul ei. Fata îl anunţa că îl părăseşte. Băiatului i s-a părut ceva straniu… 

Iubitul victimei a sunat-o, dar nu răspundea nimeni. Prietena ei, care îi luase zilele, încerca cu sânge rece să ascundă oroarea. Cele două locuiau în aceeaşi cameră la hotelul din Saturn unde erau cameriste. 

„Iubitul fetei: Voiam să o trezeşti pe Alina. 

Colega Alinei: Nu, nu mă ating de ea. Se tot foieşte. Ar putea să verifice telefonul, dar nu vrea.”

Apoi, ucigaşa i-a scris tânărului că iubita lui a plecat din cameră. 

Iubitul Alinei: „Îmi scrii dacă se întoarce? Scuze, sunt disperat.”

Colega Alinei: „Dacă mai trimiţi pe cineva la mine la uşă, atât îţi trebuie. Încerc să dorm, omule. Nu mă interesează ce face ea.” i-a răspuns fata care a recunoscut că şi-a omorât prietena.

Colega Alinei: „Nu te mai iubeşte, Sergiu! Nu dă doi bani pe tine de a făcut asta!”

Ultima variantă în schimbul de mesaje a fost că Alina a plecat cu tot cu bagaje.

Adolescenta care şi-a ucis cea mai bună prietenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, la scurt timp după ce a aruncat cadavrul sub o bancă. Tânăra traversează o alee cu gluga hanoracului trasă pe cap, ca să nu fie recunoscută. În mână ţine valiza în care cărase trupul Alinei, de la hotelul unde a omorât-o până în parc. La câteva minute după aceea, un localnic găsea cadavrul fetei. 

Victima şi cea care a recunoscut crima au fost colege de bancă încă din grădiniţă şi au rămas nedespărţite chiar şi în liceu. Aveau însă firi diferite.

Alina visa să ajungă poliţistă, să aibă copii şi să scape din lumea sumbră în care a crescut. Bătută şi ţinută flămândă de tată, a fost la un pas să ajungă într-un centru de plasament. Fericită că a luat-o în grijă o mătuşă, învăţa bine la şcoală şi era premiantă. 

Mama criminalei spune că și fata ei avea planuri. „Zicea că se duce la facultate. Avea şi ea planuri. S-au stricat toate planurile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Alina trăia o frumoasă poveste de dragoste. Prietena ei ar fi ucis-o din invidie

  1. In aceasta crimă povestea servită publicului multe nu se leagă .Mobilul crimei declarat de este pueril.Mai cercetati .Citeam zilele trecute in presă de exemplu faptul ca victima sa plans patronului unde lucra ca este agresată. De ce era agresată?Ce nu voia sa facă sau sa mai facă? In articol scrie că agresoarea iesea noaptea cu mai multi barbați..deci meseria de camerista era doar un paravan? Zdrobirea feței victimei, specialistii in practica judiciară stiu ca e o razbunare a peștilor. Astea sunt intrebari si raspunsuri la care ar trebui ziaristii de investigatie sa caute indicii..nu povesti lacrimogene.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța anunță că amenajează noi locuri de parcare

mie aug. 9 , 2023
Primăria Constanța a anunțat că noi locuri de parcare vor fi amenajate pe aleea Topolog „pentru a fi create condiții civilizate locuitorilor.” Patru parcări sunt în curs de amenajare pe aleea Topolog din cartierul Inel ll, în zona blocurilor H9, H7, H6, C2 și F7. Toate cele patru parcări sunt construite […]

V-ar putea interesa și: