Alina Vasea este câştigătoarea trofeului Avantaje, secţiunea “Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului

12743721_465804423616556_3940798099628830407_n

Alina Vasea, fondatoarea asociaţiei Dăruieşte Aripi, este câştigătoarea trofeului Femeia Anului 2015, secţiunea “Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului”! Trofeul vine drept o încununare a tuturor proiectelor derulate şi coordonate cu succes în cadrul asociaţiei Dăruieşte Aripi.

Alina Vasea este preşedintele asociaţiei „Dăruieşte Aripi” şi mamă a trei copii. Aceasta a început să desfăşoare activităţi de voluntariat după ce a aflat despre cazul unui copil diagnosticat cu leucemie, caz ce a impresionat-o. Astfel a decis să se implice şi a început ca si voluntar în cadrul asociaţiei Dăruieşte Viaţă, participând activ în consilierea pacienţilor. Dorind să ajute mai mult la rezolvarea gravelor probleme cu care oamenii se confruntă pe plan local, Alina Vasea a fondat în Constanţa, în anul 2013, organizatia non-profit Dăruieşte Aripi.  Scopul asociației coordonată de această este acela de a lua parte şi de a  contribui personal la dezvoltarea societăţii, iar rezultatele o motivează pe deplin.

“Câştigarea unui astfel de trofeu nu poate decât sa mă onoreze! Fac ceea ce îmi place, iar implicarea intr-o organizatie non profit, îmi aduce multe satisfacţii personale. Am înfiinţat asociaţia cu scopul de oferi un ajutor real copiilor aflaţi în suferinţă, iar primirea acestui premiu reprezintă o altă compensaţie a muncii depuse.” susține aceasta.

Asociația Dăruiește Aripi este dedicată susținerii acelor proiecte caritabile care pot aduce un real progres în tratamentul pacienților din sistemul de stat românesc. În anul 2015 Asociatia Dăruiește Aripi a demarat a două proiecte de mare impact, Dăruiește Primul Zâmbet și 10 eroi la Disneyland. Acestea au venit ca răspuns al unor probleme cu adevărat stringente cu care se confruntă copiii din județul Constanța: dreptul la viață, la copilărie și la îngrijire specializată. Împreună cu voluntarii organizației, Dăruiește Aripi a organizat concerte caritabile, ateliere de creație pentru copii bolnavi, a sărbătorit 1 Iunie alături cu micuții pacienți bolnavi de cancer din cadrul Centrului Medical FOCUS, a colectat cadouri pentru copiii bolnavi și defavorizați din școlile constănțene în partneriat cu Inspectoratul Școlar Constanța. Mai mult, asociația a desfășurat campania de colectare a formularului 230, a participat la International Marathon Bucharest 2015, proiect prin intermediul căruia voluntarii au strâns donații online.

Un număr peste 500 de pacienţi au fost consiliaţi pentru găsirea altor opininii medicale în străinatate și obținerea drepturilor prin care să le fie plătite aceste tratamente de către stat (Formularul S2 al CAS și Ordinul 50 al Ministerului Sănătății).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA în zona CET, municipiul Constanța

joi mart. 24 , 2016
Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta dimineata la conducta principala de alimentare cu apa din zona CET, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 24 martie 2016, in intervalul orar 10,00 – 18,30. Sunt afectati consumatorii din cartierele CET, Anda, Medea, Viile […]

V-ar putea interesa și: