Alocațiile pentru copii vor crește cu 20% din 1 ianuarie

Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% din 1 ianuarie, a transmis, joi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, pe Facebook.

„Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a menţionat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a precizat că alocaţia pentru copiii cu vârste de până în doi ani, ca şi alocaţia pentru copiii cu handicap cu vârsta de maxim 18 ani, va creşte la suma de 427 de lei pe lună.

„Pentru copiii până în 2 ani şi copiii cu handicap până la 18 ani, cuantumul alocaţiei va fi de 427 de lei lunar”, a scris Raluca Turcan.

Citește și:

Salariile și sporurile bugetarilor nu vor crește în 2021 VIDEO

Bugetarii se pregătesc de proteste din ianuarie 2021. Așteptați-vă la exces de zel, suspendarea unor activități, mitinguri în cascadă

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Numărul de cazuri de Covid-19, în creștere în Constanța, dar orașul iese din carantină

Thu Dec 31 , 2020
Incidența cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța a crescut, dar orașul va ieși din carantina. Prefectura Constanța a anunțat, azi, că se înregistrează 4,50 cazuri la mia de locuitor (față de 4,41, valoarea de ieri), ceea ce echivalează cu un număr 1.378 de cazuri active. DSP Constanța a făcut o […]
constanta de sus