Alte 18 garaje au fost desființate

În primele doua săptămâni ale anului 2019 polițiștii locali din Constanța au continuat activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

În acest sens, în perioada 03.01.2019- 14.01.2019 au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanta,majoritatea se aflau amplasate în cartierul Poarta 6 din zona Faleza Sud.

Acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

„Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz. Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

C.H.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice a produs un accident

Tue Jan 15 , 2019
Un șofer cu permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice a produs un accident în urma căruia o femeie care conducea regulamentar a fost rănită. „În data de 15.01.2019, ora 01:07 un bărbat de 37 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi […]