ALTEX deschide un nou magazin în Constanța. Prețurile promoționale, mai mari ca pe propriul site!

altex

ALTEX a a anunțat că deschide un nou magazin în Constanța. Evenimentul va avea loc joi, 23 iunie. Magazin este amenajat pe o suprafață de 750 de metri pătrați, fiind situat în controversatul City Park Mall, în extinderea mall-ului din Constanţa.

Cu ocazia lansării, ALTEX a anunțat că a a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Aer conditionat VORTEX, 9000 btu/ h, la numai 1099,9 lei (reducere 600 lei);
  • Televizor Samsung LED Smart TV full HD, diagonală 80 cm, la numai 1099,9 lei (reducere 200 lei);
  • Set cuptor şi plită incorporabile Electrolux, la numai 1499,9 lei (reducere 650 lei);
  • Samsung Galaxy S7, 32 GB, la numai 2899,9 lei (reducere 400 lei).

Mi-a atras atenția prețul telefonului, pe care aș fi vrut să mi-l cumpăr. Reducerea de 400 de lei suna bine. Înainte să comand însă, am aruncat o privire și pe alte site-uri. Primul magazin online la care mă uit este Emag. Surpriză: aici, un telefon Samsung Galaxy S7, aflat tot la ofertă, cu memorie tot de 32 GB, costă 2.599 de lei, redus cu 21% de la 3.299. Cu 300 de lei, deci mai puțin decât la Altex.

S7 emag_crop

Nu vreau să fac reclamă Emag. Mi se pare însă normal ca, atunci când cumpărăm un produs sau un serviciu, să verificăm în mai multe locuri cât costă. Durează câteva secunde și putem scuti o grămadă de bani.

Ce este ciudat cu adevărat este că de pe site-ul Alex poți cumpăra un Samsung Galaxy S7, 32 GB, cu 2.859 de lei. Puțin mai ieftin decât promoția din noul magazin Altex deschis în Constanța.

altex s7_crop

”Toate promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii sunt valabile în perioada 23-26 iunie, în limita stocului disponibil”, țin să ne anunțe cei de la Altex.

Și pentru a ne face puțin să râdem, PR-ul magazinului ține musai să  încheie comunicatul cu următoarea precizare:

”Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare în toate magazinele ALTEX de garanția „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care evidențiază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

Nu am timp să testez dacă voi e doar o chestiune de marketing sau chiar ți se înmânează de două ori banii înapoi. Dacă veți cumpăra mâine însă un Galaxy S7 de la noul Altex, puteți câștiga 300 de lei, dacă oamenii se țin de cuvânt.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cine va conduce, de fapt, Consiliul Județean Constanța?

Wed Jun 22 , 2016
Horia Țuțuianu este noul președinte al Consiliului Județean Constanța. PSD-istul a fost votat astăzi de către 22 din consilierii prezenți, în timp ce contracandidatul său, Robert Boroianu, a primit 14 voturi. Se remarcă, în urma acestui vot, că președintele PMP, Claudiu Palaz, și-a ținut promisiunea. Unul dintre PSD-iști îmi spunea […]

V-ar putea interesa și: