Am avut din nou dreptate: cei care vin la Neversea NU pot parca la Pavilionul Expozițional. Recomandările organizatorilor: parcați în tot orașul și în toată Mamaia

Centrul comercial VIVO – loc de parcare recomandat pentru Neversea

Organizatorii Neversea anunțau că cei care vin cu mașina la festival pot parca la Pavilionul Expozițional și în parcarea fostului ONT.

După ce am vorbit și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, și cu vicepreședintele, Claudiu Palaz, am aflat că la pavilion nu se poate parca și că nici Neversea SRL, nici Primăria Constanța nu au cerut acest lucru.

Pur și simplu informația furnizată de organizatori era falsă.

Acum, aceștia au revenit și au spus că se poate parca în „parcarea din proximitatea Centrului Expozițional Constanța”, ceea ce este cu totul altceva.

De asemenea, organizatorii le RECOMANDĂ fanilor următoarele parcări din municipiul Constanța, dar și din Mamaia: parcarea Vivo Mall, parcarea Sălii Sporturilor, parcarea Spitalului Județean Constanța, parcarea din proximitatea Centrului Expozițional Constanța, iar în limita locurilor disponibile, toate parcările publice din Mamaia și din municipiul Constanța.

Practic, li se recomandă TOATE parcările din municipiu.

Cât privește distanța dintre Mamaia și plaja Modern, cred că nu mai este cazul să insistăm.

Reamintim că străzile din proximitatea festivalului NEVERSEA vor avea restricții de circulație auto.

Totodată, organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun care va funcționa 24 din 24 de ore.

În intervalul 7 iulie, ora 8.00 și până în 10 iulie, ora 9.00, programul de transport în comun care deservește festivalul NEVERSEA va fi non-stop.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța nu mai oficiază căsătorii în Casa Căsătoriilor! Anunțul a fost făcut de organizatorii Neversea

mie iun. 28 , 2017
Pe perioada festivalului NEVERSEA, adică în perioada 7- 9 iulie, oficierea căsătoriilor nu se va mai face în Casa Căsătoriilor. În zonă vor fi restricții de trafic. „Căsătoriile se vor face în aer liber, în Parcul Tăbăcărie”, au anunțat, culmea, organizatorii Neversea, nu Primăria Constanța. Anunțul a fost făcut la […]

V-ar putea interesa și: