Ambasada SUA în România face angajări

ambasada sua

Ambasada SUA în România angajează un agent de turism și expediții și un analist financiar.

Data limită de depunere a candidaturilor este de 19 iulie, respectiv 11 iulie.

Toate posturile vacante din cadrul Ambasadei SUA din Bucureşti sunt scoase la concurs pe pagina web a programului de recrutare Electronic Recruitment Application (ERA), creată de Monster.com. Formularele de candidatură tipărite pe hârtie sau formularele trimise electronic nu mai sunt acceptate.

Pentru a candida pentru unul dintre posturile scoase la concurs, trebuie să vă creaţi mai întâi un cont în ERA. Pentru aceasta, apăsaţi pe butonul “Creaţi-vă un cont” de pe pagina ERA.

Înainte de a depune candidatura, citiţi cu atenţie tot anunţul pentru postul respectiv şi să vă asiguraţi că sunteţi eligibil şi că îndepliniţi toate condiţiile cerute în anunţ. De asemenea, va trebui să trimiteţi toate informaţiile şi documentele privitoare la experienţa dumneavoastră, la nivelul de educaţie, permisul de rezidenţă sau de de muncă, dacă este cazul, precum şi datele de contact prin formularul on-line.

Candidaţii sunt rugaţi să citească înainte Eight Qualities of Overseas Employees (fişier .PDF în limba engleză, 64 Kb). Acestea sunt calităţile necesare pentru a putea deveni un angajat de succes al Ambasadei SUA din Bucureşti.

Instrucţiuni pentru depunerea candidaturii:

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.