Ambasadorii NATO se vor reuni de urgență

Ambasadorii celor 30 de ţări membre NATO se vor reuni de urgenţă joi dimineaţă la Bruxelles în urma operaţiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei, a anunţat un purtător de cuvânt al Alianţei, conform Reuters și AFP.

Reuniunea urmează să se desfăşoare începând cu ora 8.30 (7.30 GMT).

Şeful NATO, Jens Stoltenberg, care a condamnat „atacul temerar şi neprovocat” al Moscovei, va susține o conferinţă de presă în jurul orei 12.30 (11.30 GMT).

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a condamnat joi dimineață „atacul nesăbuit și neprovocat” al Rusiei împotriva Ucrainei, avertizând că acesta pune în pericol „nenumărate” vieți omenești.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avion militar ucrainean, interceptat și aterizat la Bacău

joi feb. 24 , 2022
Astăzi, două aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române aflate în serviciul de luptă Poliție Aeriană sub comandă NATO au decolat, în jurul orei 6.15, pentru clarificarea unei situații aeriene referitoare la un zbor neautorizat în partea de nord a României, care se apropia de spațiul aerian național, a […]

V-ar putea interesa și: