Ambasadorul Olandei a discutat cu directorul portului Constanța despre viitorul acestuia

Sursă foto: Facebook/Embassy of the Netherlands in Romania 

Ambasada Olandei în România a anunțat că, săptămâna aceasta, ambasadorul Van Haaften a vizitat Constanța împreună cu consulul onorific Daniel Coman.

Cei doi s-au întâlnit cu directorul general al portului Constanța „pentru a discuta despre evoluțiile actuale și planurile pentru viitorul portului”.

Pe lângă asta, au văzut munca diferitelor companii olandeze active atât în ​​port, cât și în alte locuri de-a lungul coastei. Au vizitat și un important ONG românesc cu rădăcini olandeze, Fundația Viitor.

Recomandări:

Plouă cu bani în Portul Constanța: firmele au făcut în 2023 profituri cât în 15-16 ani obișnuiți

Ce cheltuieli au explodat în Portul Constanța pe timpul lui Vizan și Teodorescu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autostrada așteptată de toți șoferii constănțeni, progrese pe mai multe fronturi, dar cu risc mare de întârziere

vin iun. 14 , 2024
Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a făcut recent o vizită pe șantierul autostrăzii A0, Lotul 3, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Deși activitatea pare intensă, termenele limită sunt în pericol fără o impulsionare semnificativă a ritmului de muncă. Autostrada este extrem de importantă pentru constănțeni. După ce […]

V-ar putea interesa și: