Ambulanță din Tulcea implicată într-un accident rutier în Constanța VIDEO

O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentului două persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că o ambulanţă a Serviciului Judeţean Tulcea a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier în judeţul Constanţa.

Ambulanţa respectivă transporta un pacient de la Tulcea către Spitalul Judeţean Constanţa, iar în oraşul Ovidiu s-a ciocnit de un autoturism. În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au fost rănite suferind un traumatism, toracic şi unul de coloană cervicală.

La faţa locului au sosit două ambulanţe care au transportat victimele la spital pentru evaluare medicală.

„Victimele refuză transportul la spital.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei fotografii care arată cât de nesimțiți sunt unii constănțeni

sâm sept. 17 , 2022
Unii dintre constănțeni au pur și simplu obrazul gros. De pildă, își aruncă la întâmplare gunoaiele, fără să le pese de amenzi sau alte consecințe. Și nu vorbim de gunoi stradal, ci de cutii de pizza și sticle de bere lăsate lângă coșurile de gunoi stradal, care au o altă […]

V-ar putea interesa și: