Ambulanța, suprasolicitată de Crăciun

ambulanta

Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța a fost suprasolicitat de Crăciun.

„În prima zi de Crăciun (de ieri dimineață până astăzi ora 5) au fost 324 solicitări în tot județul. Din acestea 154 au fost în orașul Constanța”, au precizat reprezentanții instituției.

Acest lucru înseamnă că, în medie, 14 persoane au apelat la ambulanță în fiecare ore, adică una la mai puțin de cinci minute.

Într-o zi normală, sunt 250 de solicitări.

Ambulanța din București-Ilfov a avut 1.098 de solicitări în 24 de ore, nu mai mult ca într-o zi normală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele mai vândute cărți din România în 2019

joi dec. 26 , 2019
Cele mai vândute cărți din România în anul 2019 includ atât lucrări ale unor scriitori străini, cât și ale unor români. Humanitas a vândut anul acesta cele mai multe exemplare din volumele:“Oraşul fetelor”, de Elizabeth Gilbert, bestseller The New York Times, traducere şi note de Anca Bărbulescu; „Medicină, nutriţie si […]

V-ar putea interesa și: