Amendă RECORD pentru Cuptorul cu plăcinte

Protecția Consumatorilor a aplicat o amendă record pentru neregulile găsite la Cuptorul cu plăcinte: 92.000 de lei.

Informația a fost furnizată de Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

„Urmeaza a fi emisa dispozitia de suspendare a activitatii pentru o perioada intre 6-12 luni, in functie de ce va stabili regionala. De precizat este ca CJPC a generat controlul. Proprietarul a refuzat semnarea documentului, a pastrat aceeasi atitudine impertinenta si a declarat ca inchiria unei alte societati”, a precizat Horia Constantinescu.

92.000 de lei reprezintă mai mult decât profitul raportat de patron, Ghiță Pelehra, în anii 2011 – 2014.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

După controlul CJPC, s-au trezit și inspectorii de la DSV, care au emis și ei o decizie de suspendare a activității. Cuptorul cu plăcinte este închis acum.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO. Orașul Ovidiu devine capitala culturală a României

lun iun. 26 , 2017
Primăria Ovidiu organizează, de marți, 27 iunie, trei evenimente care vor transforma orașul, pentru o săptămână, în capitala culturală a României. Este vorba despre Simpozionul „Ovidienii” (ediția I), Zilele Orașului Ovidiu (ediția a IX-a) și Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen” (ediția a X-a). Cel mai important eveniment, din prisma faptului […]
George Scupra

V-ar putea interesa și: