Amendat cu 40.000 de lei pentru că a aruncat gunoi pe malul lacului

Angajații unui magazin din zona Mamaia Sat au aruncat toate deșeurile provenite în urma activității pe care o desfășoară pe un teren viran de pe malul lacului Siutghiol.

Printre gunoaiele aruncate se numărau și o serie de documente ale unității de alimentație publică, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr. 211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

„Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați putea trimite fotografii sau materiale video pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Amendat cu 40.000 de lei pentru că a aruncat gunoi pe malul lacului

  1. Ce magazin este mai exact?!?!! Vrem să îi boicotăm vânzările. De ce nu scrieți numele, aveți vreun interes sa ascundeți identitatea acestor nesimțiți?!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Confort Urban desfășoară lucrări de asfaltare și frezare simultan pe marile bulevarde

Tue Aug 4 , 2020
Echipele SC Confort Urban SRL au acționat noaptea trecută cu utilaje de asfaltare pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia al bulevardului Tomis. S-a turnat primul strat de asfalt pe benzile de circulație situate lângă marginea părții carosabile. Lucrările de asfaltare vor continua toată săptămâna, circulația autovehiculelor […]