Amendat pentru că nu a stat în carantină

politia-rutiera-control
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat, pe strada Vadului, un tânăr de 21 de ani.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe numele persoanei în cauză exista instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pe linia respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 40 de persoane și au fost controlate peste 20 de autovehicule, precum și mai multe unități comerciale din orașul Năvodari.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 8 la Legea 55/2020 și 10 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

La ce e bună o cameră auto sau să nu te pui cu camionul VIDEO

Sun Oct 3 , 2021
O cameră auto e bună la mașina omului. S-a dovedit în cazul unui șofer de camion. Un constănțean, aflat la volanul unei Mazda, care se deplasa pe un drum naţional, a depăşit, pe linia continuă, fix înaintea unei treceri de pietoni, un camion, după care a frânat brusc, fără motiv, […]