Amendați cu 1.000 de lei pentru că au scos stâlpișori de pe trotuar

Doi indivizi au fost surprinși zilele trecute pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța în timp ce scoteau stâlpii pentru protecția pietonilor amplasați pe domeniul public. Incidentul a fost descoperit de reprezentanții SC Confort Urban SRL, fiind solicitată intervenția Direcției Generale Poliția Locală.

În urma verificărilor, indivizilor li s-a aplicat o amendă contravențională de 1.000 de lei și a fost dispusă măsura complementară de aducere a bunului la starea inițială. Conducerea societății a depus plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru distrugere de bunuri.

Persoanele în cauză au „justificat” actul de vandalism prin faptul că stâlpii de protecție blocau accesul utilajelor și al autovehiculelor care transportau materialele de construcții.

Beneficiarul lucrărilor nu a înștiințat SC Confort Urban SRL cu privire la acest aspect. În acest sens, nu a fost emis un acord de refacere a trotuarului și nu a fost depusă o cerere prin care să se solicite dreptul de acces.

„Pentru a evita apariția unor incidente similare, persoanele se pot adresa SC Confort Urban SRL pentru a fi consiliați cu privire la pașii pe care îi au de urmat pentru obținerea avizelor necesare.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.

Cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205.

Articole similare:

Ori punem stâlpișori, ori nu mai punem

Fotografia care demonstrează că în Constanța este nevoie de stâlpișori pe trotuare

Liberalii din Constanța, stâlpișorii și Parisul

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Când vine vorba de parcările din Constanța, pesediștii ar trebui să fie muți ca o lebădă

Tue Mar 2 , 2021
Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța, izvorât din mințile lui Horia Constantinescu și Feliciei Ovanesian, e prost. E prost din cel puțin 10 motive, pe care le-am identificat aici. Dar când îi auzi pe pesediști vorbind despre el, după ce au condus – și distrus, din punct de vedere al parcărilor […]
cristian-hagi-editorial