Amendați pentru că au parcat în centrul Constanței fără să plătească

Pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii locali din Constanța au aplicat 1396 amenzi contravenționale în valoare totală de 313.715 lei.

În perioada similară a anului trecut au fost date numai 299.

Printre abaterile de la normele legale, 160 amenzi contravenționale au fost constatate pentru nerespectarea prevederilor legale privind plata parcării prin sms de pe raza municipiului Constanța.

Astfel, în urma monitorizărilor efectuate în teren în perioada 18.10.2018-21.10.2018 de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța s-a constatat faptul că mai multe persoane nu și-au îndeplinit obligația legală de achitare a parcării, fiind sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.235/2018 privind Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța.

„Pe această cale, aducem la cunoștința opiniei publice faptul că ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost făcută plata constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 600-1.000 lei cu posibilitatea achitării a jumătate de minimul amenzii contravenționale în termenul legal de 15 zile calendaristice.
Mai facem mențiunea că proprietarul vehiculului poate fi sancționat și în lipsă”, au precizat reprezentanții poliției locale.

Acest gen de activități se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat și in siguranță.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Amendați pentru că au parcat în centrul Constanței fără să plătească

  1. “Directia de politie locala, politisti locali” numai cand auzi termenii astia esti dat pe spate….. Gardienii astia ar trebui desfiintati sau, in cel mai bun caz sa le fie schimbata denumirea si reduse atributiunile !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CERONAV se implică în implementarea strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării

Mon Oct 22 , 2018
A șaptea ediție a Forumului anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării s-a desfășurat pe 18 și 19 octombrie 2018, în Sofia, Bulgaria. Evenimentul a reprezentat o etapă marcantă pentru Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, care a fost și rămâne un partener […]
ceronav