Amendați pentru că nu au respectat legea pentru combaterea pandemiei

politisti-jandarmi-2

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța (Secțiile de poliție urbană și Biroul Rutier) au desfășurat ieri, 15 octombrie, activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost legitimate peste 250 de persoane și au fost verificați 33 de operatori economici, totodată fiind controlate și 180 de autovehicule.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 34.000 de lei, dintre care 73 la Legea 55/2020.

De exemplu, polițiștii Secției 2 au identificat 2 operatori economici care nu au respectat prevederile legale în ceea ce privește programul de funcționate. Astfel, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.În urma acțiunilor, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.420 de lei, dintre care 6 la Legea 55/2020.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat, pe Șoseaua Constanței din orașul Negru Vodă, un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia era instituită măsura carantinei la domiciliu pentru perioada în curs. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.