Amendați pentru că și-au făcut nevoile într-o stație RATC, au băut în public și au aruncat coji de semințe pe jos

politia locala

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice acționează atât din oficiu, cât si la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și a menținerii curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Astfel, la data de 11.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucrătorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada B.P Hașdeu, Strada Sânzienelor, Strada Dezrobirii, Strada Fragilor, Strada Sucevei, Bulevardul Mamaia, Strada Mihai Viteazu, Platoul de la Gară, Strada Viorelelor, Strada Nicolae Iorga ( Spitalul Județean), dar și zonele adiacente parcurilor constănțene (Tomis 2, Casa de Cultură, Gară, Poarta 6 și Tăbăcărie).

Pe parcursul activității au fost aplicate 25 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5800 lei după cum urmează:

  • 8 sancțiuni pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public ( Strada B.P Hașdeu, Strada Sânzienelor, Strada Dezrobirii, strada Fragilor, Parc Casa de Cultură, Parc Gară);
  • 4 sancțiuni pentru consumul de băuturi de băuturi alcoolice în locuri publice (Platoul de la Gară, Parcul Tăbăcărie, Strada Sucevei);
  • 2 sancțiuni pentru apelarea în mod repetat la mila publicului (Strada Theodor Burada/ Bulevardul 1 Mai, Bulevardul Mamaia / Strada Mihai Viteazul);
  • 2 sancțiuni pentru răscolirea gunoiului din containere (Strada Viorelelor, Strada Lirei);
  • 1 sancțiune pentru satisfacerea nevoilor fiziologice pe spațiul verde (Bulevardul Tomis – stație mijloc de transport public);
  • 2 sancțiuni pentru plimbarea câinelui fără lesă ( Parc Tăbăcărie, Parc Tomis 2);
  • 2 pentru aruncarea resturilor de tigări pe domeniul public ( Parc Tăbăcărie, Spitalul Clinic Județean);
  • 1 sancțiune pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public (Parc Tomis 2);
  • 3 sanctiuni pentru consum de tutun în unitățile sanitare (Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța).

„Pe această cale, aducem la cunoștița opiniei publice totodată că nerespectarea normelor legale privind plimbatul câinilor fără lesă pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar însoțiți de stăpâni, cu excepția locurilor special amenajate sau nedeținerea instrumentelor necesare pentru strangerea excrementelor lăsate de animalele de companie poate atrage răspunderea contravențională a însoțitorului patrupedului.
Având în vedere campania „Curățăm Constanța Noastră” solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor, sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius pregătește un program de masterat pe tema: „Mentenanța Echipamentelor și Utilajelor Mecanice și Termoenergetice”

joi apr. 12 , 2018
În perioada 10 – 11 aprilie s-a desfășurat la Budapesta ședința oficială de lansare a Proiectului OpESEE – Open ESEE-Region Master for Maintenance Engineering care are ca scop dezvoltarea unui program de masterat European în domeniul mentenanței și întreținerii sistemelor mecanice și industriale. La această ședință, Universitatea Ovidius este reprezentată […]
Mentenanța Echipamentelor și Utilajelor Mecanice și Termoenergetice

V-ar putea interesa și: