Amenințare cu bombă la Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia VIDEO

Autoritățile din Constanța s-au mobilizat de urgență în urma unei amenințări cu bombă la Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Mangalia.

„Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Mai multe echipaje ale ISU Dobrogea au ajuns la fața locului pentru a sprijini acțiune.

COMPLETARE ora 10.40

„La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, respectiv ai Poliției municipiului Medgidia, pentru restricționarea circulației în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă “Tomis” Constanța.

La fața locului se află și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care asigură zona pentru măsuri de protecție și stingere a incendiilor.

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

COMPLETARE ora 11.24. Alarmele cu bombă din Constanța și Medgidia au fost false

Știre în curs de actualizare.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris angajează șef departament SSM + PSI + SU

Tue Nov 23 , 2021
Polaris angajează o persoană care să coordoneze activitatea departamentului SSM + PSI + SU. Cerințe: • Studii universitare cu diplomă de masterat în domeniul Securității și Sănătății în Muncă; • Peste 3 ani de experiență în domeniu; • Certificat de absolvire – Cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și […]