Amenzi pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public din municipiul Constanța

În perioada 04.04.2022-10.04.2022, polițiștii locali din Constanța au desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Aceștia au verificat modul în care cetățenii predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de ridicare a deșeurilor menajere ori dacă terenurile proprietate privată sunt îngrijite corespunzător.

În urma verificărilor s-au aplicat 279 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 198.600 lei.

„Este vorba, în principal, de sancțiuni pentru nesalubrizarea carosabilului în perimetrul șantierelor prin murdărirea drumului public cu diverse materiale/substanțe, scoaterea gunoului menajer  în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), depozitarea/abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public, neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces ori depozitări de deșeuri de orice fel.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding Mangalia a început curățenia de primăvară în stațiunile din sudul litoralului

mar apr. 12 , 2022
Neptun, Olimp, Jupiter, Saturn, Venus și Cap Aurora se pregătesc pentru noul sezon estival! Echipele Polaris desfășoară zilnic activități de igienizare pe domeniul public în stațiunile de la malul mării. Arterele principale și secundare sunt salubrizate, se curăță și se răzuiesc rigolele de resturi vegetale și praf, se îndepărtează resturile […]
Polaris M Holding Mangalia a început curățenia de primăvară în stațiunile din sudul litoralului

V-ar putea interesa și: