Polaris M Holding, amplă acțiune de igienizare în Poarta 5 și Poarta 6

Polaris M Holding a demarat o actiune de igienizare in zona Far si pe strada Prelungirea Micsunelelor, in urma careia a dezafectat mai multe adaposturi improvizate abuziv pe domeniul public.

Cantitatile foarte mari de deseuri voluminoase si menajere colectate au fost transportate, cu mai multe autogunoiere, la groapa ecologica.

Acestei actiuni i s-au alaturat echipe din partea Directiei de Gestionare Servicii Publice, Directiei Generale de Asistenta Sociala, Directiei Generale Politia Locala din cadrul Primariei Municipiului Constanta, Inspectoratului Judetean de Politie si Jandarmeriei.

Au fost strânși zeci de saci cu gunoaie, cele mai multe dintre deșeuri provenind de la adăposturile improvizate în zonă, care au fost dezafectate. Barăcile găzduiau 55 de persoane din diferite localități, dintre care 38 de minori. 52 dintre persoanele identificate își au domiciliul în localitatea Cobadin, 2 persoane în localitatea Cumpăna și o persoana în Constanța.

Cei identificați în adăposturile improvizate au fost trimiși în localitățile de domiciliu.

Astfel de acțiuni vor mai avea loc și în zilele următoare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rachete antigrindină lansate din Poligonul Capu Midia

vin mai 22 , 2020
În ultimele două zile, în Poligonul de trageri de la Capu Midia au fost executate teste cu peste 40 de rachete de tip RAG 96 care combat formațiunile noroase ce pot provoca grindina (rachete antigrindină). Acest tip de rachetă pleacă de pe rampă cu viteza de 20 de m/s și […]

V-ar putea interesa și: