Ana, Daniela și Alexandru își vor face majoratul pe lumea cealaltă. Cel din cauza căruia au murit a scăpat cu viață

Alexandru, Ana și Daniela nu împliniseră 18 ani. Acum își vor face majoratul în ceruri. Cel din cauza căruia au murit a scăpat cu viață.

Și-au găsit sfârșitul într-un accident teribil rutier în Cobadin. Ana și Daniela aveau 13, respectiv 16 ani. Au murit pe loc. Alexandru, care se afla pe locul din dreapta, a ajuns la Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Constanţa, dar nu a supraviețuit. Alexandru avea doar 17 ani.

Singurul care mai trăieşte, dar ţinut în viaţă doar de aparate, este chiar cel care a provocat tragedia: puştiul teribilist de 16 ani. (Completare 9 august: acesta a murit azi, 9 august, la spital.)

Accidentul a avut loc în seara de joi spre vineri. Darius ar fi furat maşina mătuşii şi a plecat împreună cu două fete şi un alt băiat la o plimbare. Asta după ce, cu câteva ore înainte de accident se filmase, la volan, cu o sticlă de vin.

„Eu dormeam, aveam cheile înăuntru în casă, nu ştiu când a intrat, când le-a luat, ce s-a întâmplat…”, a spus Elena Stan, mătuşa lui Darius, pentru observatornews.ro.

Dovadă a teribilismului tânărului de 16 ani stau postările de pe Instagram, Facebook sau TikTok. Reţelele de socializare sunt pline de filmuleţe cu el, fie la volanul unei maşini, fie pe motocicletă sau scuter. Acesta s-a lăudat cu clipuri în care face drifturi în mijlocul şoselei sau conduce cu 200 la oră.

„Ştiu că n-am permis, dar pot să te dau o tură.De-al dracu şi de ambiţios, mai zi ceva?!”, scria el.

În luna aprilie a acestui an, a mai provocat un accident. În prima zi de Paşti, era pe scuter şi a intrat în viteză într-un triciclu. Deşi i s-a deschis atunci dosar penal pentru conducere fără permis, Darius şi-a continuat obiceiul de a urca la volan.

Dacă la primul accident, a reuşit să nu provoace o tragedie, a doua oară nu a mai fost la fel de norocos. În noaptea de joi spre vineri, maşina condusă cu o viteză excesivă s-a izbit violent de un autoturism care tocmai ieşea dintr-o staţie peco. Impactul a fost atât de violent încât maşina condusă de băiatul de 16 ani a lovit alte două maşini parcate şi a distrus zidul benzinăriei din comună.

Ana mai avea cinci frați, iar pe 17 august, urma să-și sărbătorească ziua de naștere.

Amândouă au venit cu mine acasă, a așteptat să dorm eu. I-am zis să îmi bage telefonul la încărcat după ce adorm eu. A venit și frate-miu după ora 12 acasă și după aia s-a dus în centru. I-a dat fata aia mesaj să iasă. Apoi, la 3 a venit un băiat și ne-a spus că a avut sor-mea accident. Nu a vrut să ne zică din prima că a murit. Apoi ne-a zis băiatul ăla de la volan că sunt două fete moarte. Ne-am dus acolo. Un polițist mi-a dat telefonul ei. Mi-am dat seama că e sora mea că am văzut după ce un pompier a dat celofanul ăla jos de pe ea.. Am văzut-o pe ea, pe soră-mea. Ele erau prietene de doi ani. Cu el, se cunoștea prin fata aia”, a povestit fratele Anei, pentru observatornews.ro.

„Dumnezeu sa te ierte, sora mea draga si mica. Ne-ai lăsat pe toti cu ochii în soare!”, i-a mai spus acesta.

Alexandru s-a stins astăzi, la Terapie Intensivă, unde a ajuns în stare foarte gravă. Sora lui a postat un mesaj pe reţelele de socializare:

„Dumnezeu sa te ierte fratele meu!! îmi va fi dor de tine”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Darius se află în continuare la Terapie Intensivă, starea lui fiind în continuare gravă. Dacă va supravieţui, va trebui să răspundă după ce accidentul provocat de el a curmat trei vieţi, a îndoliat trei familii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Reglare de conturi în stil mafiot în Medgidia: doi bărbați, o femeie și o fetiță de 10 ani au fost stropiți cu benzină în propria casă și li s-a dat foc

Sun Aug 7 , 2022
Scene desprinse parcă dintr-un film cu mafioți au avut loc în Medgidia, pe 5 august. În jurul orei 2.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la domiciliul unei persoane, din municipiul Medgidia, a izbucnit un incendiu. Deplasați la fața […]