Ana Hotels Europa, cel mai frumos hotel din cea mai căutată stațiune de pe litoral, se redeschide pe 16 aprilie

Cameră cu vedere la mare în Ana Hotels Europa
Cameră cu vedere la mare în Ana Hotels Europa

Construit în anul 1965, după planurile celebrului arhitect Cezar Lăzărescu, actualul Ana Hotels Europa din Eforie Nord este una dintre clădirile de referință de pe litoralul românesc. Avea însă nevoie de modernizare. În ultimele circa șase luni s-au efectuat aici lucrări complexe, de către o mulțime de firme, atât la interior, cât și la exterior.

Ana Hotels a organizat pe 29 martie o conferință de presă, la care a participat și George Copos, Președintele – Director General al Ana Hotels, pentru a anunța redeschiderea emblematicului hotel, începând cu data de 16 aprilie.

„Aveam o ofertă de vânzare, dar m-am gândit la echipa pe care are hotelul, la oameni, sunt oameni unici.”, a declarat acesta.

Așa a început o provocare pe care o numește „imensă”.

„În aceste cinci luni și 25 de zile să finalizăm 25.000 de metri pătrați de la roșu. Fantastic. Am avut echipe fenomenale, care au înțeles care este filosofia noastră, a grupului de companii ANA, și am reușit practic, într-un timp record – cred că este o performanță unică – să finalizăm renovarea hotelului.”, a mai spus George Copos.

George Copos și Iuliana Tasie (dreapta) în timpul conferinței de presă. Foto: Constanța 100%, 29 martie 2024

Investiția de peste 14 milioane de euro a cuprins lucrări de eficientizare energetică a clădirii, atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei și a balcoanelor, modernizarea completă a instalațiilor clădirii, cât și prin refacerea designului camerelor și a unor funcționalități din renumitul SPA medical al hotelului.

Toate aceste modernizări și îmbunătățiri semnificative s-au făcut cu utilizarea materialelor premium. Clienții vor experimenta luxul și relaxarea, cu o perspectivă și mai reconfortantă și încântătoare oferită de priveliștea din balcoanele camerelor hotelului „Europa” îndreptate către Marea Neagră, grădina și piscinele exterioare precum și calitatea serviciilor din incinta SPA-ului, dedicarea către excelență fiind parte din cultura „Ana Hotels”.

„Lucrările au început în octombrie 2023 și s-au desfășurat într-un ritm excepțional, punându-se accent pe eficiență și calitate. Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului în cei peste 20 de ani ai săi, sub brandul „Ana Hotels”. Peste 25.000 de metri pătrați au fost renovați în doar șase luni, marcând un record în ceea ce privește rapiditatea și performanțele acestui proces. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect și l-au făcut posibil”, a declarat George Copos, Președintele – Director General al Ana Hotels.

George Copos. Foto: Constanța 100%, 29 martie 2024

„Ana Health Spa” Eforie Nord și zonele publice ale hotelului au fost revitalizate. Sala de fitness a fost extinsă și dotată cu echipamente moderne pentru a satisface nevoile oaspeților activi, iar zona de primire a fost reconfigurată și modernizată, pentru a oferi clienților un confort suplimentar într-o zonă tip lounge.

O atenție deosebită a fost acordată tehnologiei din camere, sistemele noi moderne de ventilație și BMS asigurând un ambient proaspăt și plăcut în fiecare cameră. Totodată, s-a făcut implementarea unui sistem IPTV care va permite oaspeților accesul la informații utile despre serviciile oferite în hotel și SPA, pentru o experiență personalizată și posibilitatea de a se conecta facil cu dispozitivele electronice personale.

S-a acordat o atenție deosebită detaliilor. Vă dăm un singur exemplu: George Copos a fost personal la sediul fabricii Saint-Gobain pentru a comanda cea mai bună sticlă pentru geamuri din lume, care poate fi comandantă numai în prima parte a anului.

„Ana Hotels Europa continuă să fie o oază de răsfăț pentru oaspeții săi, investind continuu în dotările complexului, pentru a fi un loc de referință atunci când vorbim de crearea unor experiențe încântătoare complete, prin toată gama de servicii: de cazare, gastronomie, organizare de evenimente corporate sau private, relaxare, well-being și tratamente balneo. În același timp, am avut grijă în permanență de mediul înconjurător, adoptând sisteme eficiente energetic pentru reducerea impactului asupra mediului și comunității locale. Continuăm proiectele de dezvoltare și investiția în echipa Ana Hotels „Europa”, astfel încât să rămânem mereu în topul preferințelor oaspeților pe litoralul românesc prin calitatea serviciilor oferite”, a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels „Europa”.

Ana Hotels Europa dispune de 221 camere modernizate, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină luxuriantă de 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp, care poate găzdui până la 600 de oaspeți și renumitul centru de sănătate „Ana Health Spa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și, cel mai important, renumitele terapii cu nămol sapropelic de Techirghiol.

Piscina, una dintre atracțiile hotelului

SPA-ul are 36 de cabine și se adresează tuturor vârstelor. Apa vine din lac și se întoarce în lac. La fel și nămolul. Echipa este formată din terapeuți SPA, adică oameni calificați cu multiple competențe.

Eforie Nord a fost cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc în 2023, iar trendul pare să se mențină și în acest an.

Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi minori, de 13, respectiv 16 ani, au furat o mașină care avea cheile în contact. Doi bărbați au furat o autoutilitară și i-au dat foc

vin mart. 29 , 2024
Pe 28 martie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras autoturismul unui bărbat, de 36 de ani, care se afla parcat pe Bulevardul I.C. Brătianu. Acesta își lăsase mașina neasigurată, cu cheile în contact. Minorii au văzut-o și s-au gândit să iasă la […]

V-ar putea interesa și: