Ana Marcu: Avem nevoie de ordine în sistemul de salarizare, de echitate și de valorizarea performanței

foto-ana-marcu

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, consideră că în România nu se poate ajunge la un sistem de salarizare corect fără o lege a salarizării unitare, care să fie bazată pe echitate și pe valorizarea performanței.

„Pentru a pune la punct sistemul de salarizare ne propunem aplicarea unei legi a salarizării unitare corecte. În sistemul de salarizare avem nevoie de: ordine, echitate și valorizarea performanței. Se vorbește foarte mult, mai ales în perioada campaniei electorale, despre creșteri salariale. Am discutat cu oamenii din acest județ și am ajuns la o concluzie: fără o lege a salarizării, care să se poată aplica corect din 2017, nu avem cum să susținem aceste obiective care sunt deosebit de importante”, a declarat Ana Marcu.

Candidatul liberal mai susține că reformarea salarizării unitare este un proces absolut necesar, care nu poate fi amânat, dar care solicită curaj și determinare.

„Creșterea salarială este importantă, dar nu este singura care motivează omul. Atâta vreme cât creștem salariul unui angajat, iar un coleg de-al lui, spre exemplu, are salariul mai mare pentru același gen de muncă, primul va fi demotivat. Trebuie să asigurăm ordine în sistemul bugetar însă pentru asta ne trebuie curaj și determinare. PNL are capacitatea de a finaliza cu succes acest proiect”, a precizat Ana Marcu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tehnici de manipulare marca USR

sâm dec. 3 , 2016
USR ne anunță, printr-un comunicat de presă, două lucruri grave, în opinia liderilor săi. 1. Încă doi primari independenți din județul Constanța au fost forțați să adere la PSD, cu doar o săptămână înainte de alegerile parlamentare. 2. Consiliul Județean Constanța alocă în mod discreționar banii către primării. Înțeleg că […]

V-ar putea interesa și: