Ana Marcu: PNL Constanța a dat startul reformei clasei politice cu o echipă de candidați integri și profesioniști

ana-marcu

Parlamentul României are mari probleme de imagine, ceea ce justifică nevoia unei reforme instituționale. Despre reforma parlamentară a vorbit, în cadrul unui interviu, și candidatul PNL Constanța, Ana Marcu, care susține că o reformă reală se poate realiza doar prin stabilirea și respectarea unor criterii de integritate. Marcu a declarat că PNL a început reforma, aducând pe listă oameni noi, integri și profesioniști.

„Nu poți face o reformă a Parlamentului fără să schimbi fundamental modul de selecție al candidaților și fără aplicarea criteriilor de integritate. Tocmai acest lucru a făcut PNL: a aplicat un set de criterii de integritate și a alcătuit o listă cu persoane care au în spate o carieră profesională solidă. Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, George Niculescu, Vergil Chițac sunt oameni care au dovedit performanță în domeniile lor de activitate. La PNL reforma a început”, a spus Ana Marcu.

Pe de altă parte, Ana Marcu a criticat PSD pentru că nu își asumă un proces de reformare, adăugând că cetățenii ar trebui să sancționeze la vot atitudinea PSD de a păstra pe funcții de conducere oameni certați cu legea.

„Ar trebui să acționăm cu toții în consecință și să sancționăm PSD la vot, pentru că este incapabil să se restructureze.Ar fi nedrept să vin și să spun acum că tot PSD-ul este mincinos sau că toți oamenii de acolo sunt lipsiți de profesionalism. Dar își merită eticheta atât timp cât toți aleg să tacă și acceptă un conducător ca Liviu Dragnea. Degeaba susții că și tu aplici criteriile de integritate în condițiile în care Dragnea este condamnat și totuși este președintele PSD”, a mai spus candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților.

(P.E.)


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier cu trei victime pe podul din Ovidiu

vin nov. 18 , 2016
Un accident rutier cu trei victime a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe podul din localitatea Ovidiu. La ora 17.20 au fost anunțați, prin numărul unic de urgențe 112, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, care s-au deplasat la fața locului. Este vorba despre o autospecială de […]
accident

V-ar putea interesa și: