Ana Marcu, PNL. ”Salariul mediu brut va fi de 4.328 lei, la finalul anului 2020”. VIDEO

foto-ana-marcu

Salariile pot crește, în mod sustenabil, și vor crește în următorii patru ani, pentru toate categoriile de bugetari. A spus-o astăzi candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Ana Marcu, într-o conferință de presă.

”Creșterea va fi de 30-40%, astfel încât la finalul anului 2020 să avem un salariu mediu brut de 4.328 de lei. Impactul bugetar în patru ani de zile este de 23 de miliarde lei. Propunerea se bazează pe un scenariu realist. S-a luat în considerare o creștere economică anuală de 4%, concomitent cu implementarea unor măsuri de stimulare a creșterii economice. Această lege este un angajament al PNL de a promova un cadru de salarizare corect, echitabil și sustenabil”, a spus Ana Marcu, expert în domeniul bancar.

Mai multe detalii, în clipul de mai jos:

Ana Marcu a precizat, referindu-se la temele de campanie ale PSD, că este ”aproape imoral să te bazei pe exploatarea sărăciei și inechității în această campanie.

Candidatul PNL a vorbit și despre proiectul de reformă a parlamentului și a subliniat că acest lucru trebuie să înceapă de la formarea listelor de candidați, care trebuie să fie oameni noi, onești și profesioniști.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Teatrului de Stat Constanţa. 65 de ani de la înfiinţare, sărbătoriţi cu spectacole gratuite şi o gală festivă. VIDEO

joi nov. 17 , 2016
Teatrul de Stat Constanţa (TSC) împlinește, în acest an, 65 de ani de la înfiinţare. Momentul, foarte important pentru fenomenul cultural constănțean, va fi marcat de o serie de spectacole gratuite şi de o gală aniversară. În anul 1951 se juca prima premieră, „O scrisoare pierdută” de I. L. Caragiale, […]

V-ar putea interesa și: