Ana Marcu: PSD-ul lui Dragnea îl atacă pe Ponta

ana-marcu

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, îi îndeamnă pe românii care încă mai cred că Ponta a avut o guvernare performantă să analizeze datele furnizate de INS privind incluziunea socială în perioada 2012-2015.

„Pesediștii își atacă propria guvernare. Principalii responsabili pentru dezastrul din societatea românească sunt cei din jurul perdantului la prezidențiale Victor Viorel Ponta. Sărăcia în România a crescut de la un an la altul în timpul guvernării Ponta. Este ridicol să-l acuzi pe Dacian Cioloș de incompetența Guvernului PSD”, a declarat Ana Marcu.

„Am studiat datele furnizate recent de INS, iar cifrele vorbesc de la sine: PSD cultivă sărăcia atunci când se află la guvernare. În perioada Guvernului Ponta numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000! Dacă în anii 2012-2013 numărul persoanelor sărace era de 4,6 milioane, în anul 2015, la apogeul guvernării Ponta, numărul crescuse la 5,05 milioane, un adevărat record negativ. Mai grav este faptul că cea mai înaltă incidență a sărăciei s-a înregistrat în rândul copiilor şi tinerilor. Procentul tinerilor aflați sub pragul sărăciei a crescut în 2015 față de 2012 cu 4,8%. De asemenea, rata sărăciei în rândul vârstnicilor, publicul țintă PSD, a crescut în perioada 2012-2015, cu 4,9%”, a declarat liberala.

De asemenea, Ana Marcu a mai subliniat faptul că în regiunile în care PSD se află la conducere situația este chiar mai gravă decât cea înregistrată la nivel național.

„În absolut toate regiunile țării administrate de către PSD s-au înregistrat creșteri ale ratei sărăciei în perioada 2012-2015. Cele mai mari creșteri s-au întâlnit în regiunea Sud-Muntenia, cu 8,5%. Toate aceste cifre arată, cât se poate de limpede, că politicile PSD au condus la sărăcirea populației, nicidecum la bunăstarea oamenilor, cum au pretins în acești ani Ponta și Dragnea și cum promit acum în campania electorală. Poate acesta este și motivul pentru care exodul de populație din România către străinătate este comparabil cu cel din Siria. Realizați vă rog că cel mai recent raport ONU pe migrație ne plasează pe locul doi, imediat după Siria, la capitolul cea mai numeroasă diasporă (7% din 2000 și până în 2015)”, a subliniat Ana Marcu.

„De fiecare dată când auziți pesediștii la televizor că plâng de mila celor săraci sau că atacă guvernarea Cioloș cu dezinformări și minciuni rețineți că de fapt PSD-ul lui Dragnea atacă guvernarea Ponta – PSD”,  a conchis candidatul PNL pentru Camera Deputaților.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acțiune umanitară. Adoptă o ghetuţă de Moş Nicolae, în Tărâmul Magic al Crăciunului

Dum dec. 4 , 2016
Sărbătorile ne dăruiesc timpul întoarcerii către noi şi către ceilalţi, timpul gândurilor profunde şi al revelaţiilor. Acum este momentul în care, departe de goana cotidianului, apucăm să vedem în jurul nostru adevărata suferinţă şi tristeţe a nevinovaţilor părăsiţi de semeni şi lipsiţi de căldura unei familii. Acum este momentul în […]

V-ar putea interesa și: